Κορωνοϊός: Έξαλλος ο Ίντρις Έλμπα με «ηλίθια» θεωρία συνωμοσίας σχετικά με διάσημους που έχουν τον ιό

Κορωνοϊός: Έξαλλος ο Ίντρις Έλμπα με «ηλίθια» θεωρία συνωμοσίας σχετικά με διάσημους που έχουν τον ιό

O Ιντρις Έλμπα αναφέρεται επίσης στο «test-shaming» με «στόχο» πλούσιους και διάσημους που είχαν τα μέσα να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό, σε αντιδιαστολή με την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα

Έξαλλος είναι ο Ίντρις Έλμπα με όσους διαδίδουν μια θεωρία συνωμοσίας στο διαδίκτυο, η οποία αφορά σε διάσημα πρόσωπα τα οποία ανακοινώνουν ότι βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον γοητευτικό ηθοποιό, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε καραντίνα με την σύζυγό του, έχοντας διαγνωστεί με τον νέο κορωνοϊό, κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι σελέμπριτις «πληρώνονται» για να πουν ότι έχουν τον ιό, κάτι που είναι όχι μόνο ανόητο αλλά και επικίνδυνο.

Μέσω του Instagram Live του, ο πολυτάλαντος Άγγλος ηθοποιός, παραγωγός και DJ, αναφέρθηκε επίσης στο «test-shaming» με «στόχο» πλούσιους και διάσημους που είχαν τα μέσα να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό, σε αντιδιαστολή με την μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα.

«Νομίζω ότι η συζήτηση σχετικά με τους πλούσιους και τους φτωχούς και ποιος κάνει το τεστ και ποιος όχι, δεν είναι και τόσο υγιής», είπε ο Έλμπα τους followers του. «Ναι, έκανα μεν την εξέταση αλλά τελικά έχω COVID. Με κάνει αυτό προνομιούχο; Δεν το καταλαβαίνω», συμπληρώνει.

«Η κουβέντα δεν θα έπρεπε να αφορά το αν πρέπει να κάνουν το τεστ πλούσιοι ή φτωχοί. Νομίζω ότι η αρνητικότητα γύρω από το test-shaming είναι αντιπαραγωγική. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να αποκομίσει κάποιος από αυτό. Επίσης η ιδέα ότι μπορεί κάποιος σαν εμένα να πληρωθεί για να πει ότι έχει κορωνοϊό… Αυτό είναι τελείως βλακεία. Τόση ηλιθιοτητα», είπε ο ηθοποιός.

«Άνθρωποι διαδίδουν τέτοια πράγματα λες και είναι ειδήσες. Είναι ανόητο. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις ανθρώπους να αρρωστήσουν. Δεν θα είχα κανένα όφελος ούτε εγώ ούτε η Σαμπρίνα (η σύζυγός του) να καθόμαστε εδώ και να λένε ότι έχουμε τον ιό ενώ δεν τον έχουμε. Δεν καταλαβαίνω καν τη λογική πίσω από αυτό».
Όπως υπογράμμισε ο Έλμπα στο Live του, αυτήν την στιγμή δεν είναι ηθοποιός. «Είμαι απλά ένας άνθρωπος που τυχαίνει να έχει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό θέλω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι αυτό που βιώνω είναι πολύ αληθινό. Δεν αισθάνομαι προνομιούχος επειδή υποβλήθηκα στην εξέταση, επειδή στην πραγματικότητα έχω τον ιό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ