«Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι»: Ο Σαλονικιός, ο Τζίμης και η πλούσια από την Εκάλη ξαναχτυπάνε

«Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι»: Ο Σαλονικιός, ο Τζίμης και η πλούσια από την Εκάλη ξαναχτυπάνε

Ο Λάκης Λαζόπουλος σατιρίζει με τον δικό του τρόπο τα πρωτοφανή νέα δεδομένα, λόγω πανδημίας, στην καθημερινότητα και των Μήτσων του

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν χάνει όπως φαίνεται τον χρόνο του στην καραντίνα. Οι «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι», η καινούργια ηχτική σειρά  που δημιουργεί  λόγω εγκλεισμού -στα χνάρια των «Δέκα Μικρών Μήτσων» στην εποχή του κορωνοϊού- έχουν επιστρέψει δυναμικά, μέσα από τα social media του ηθοποιού-συγγραφέα.

Ο Σαλονικιός Μήτσος περιγράφει ξεκαρδιστικά στον κολλητό του πώς η μάνα του που δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή της γυμναστική, βρέθηκε κι εκείνη στη Νέα Παραλία της πόλης.

Ναι ρε, τι σε λέω ρε… Έφυγε η μάνα μου και πήγε στην παραλία να πάει να κάνει γυμναστική. Ντεμέκ.
Πήρε τηλέφωνο και την αστυνομία και τη λέει: «Και α και ου και θέλω να πάω να κάνω γυμναστική». 
Τι γυμναστική να κάνει ρε βλάκα;.. Η μόνη γυμναστική που έχει κάνει η μάνα μου είναι πριν 3 χρόνια που την έπεσε η τσάντα και έσκυψε 3 φορές να την πάρει. Αυτό. Ναι… Την έπιασε η αστυνομία κάτω στην παραλία και λέει «Πού πας εσύ;…».
«Κάνω γυμναστική» τον λέει η μάνα μου. «Γιατί δεν τρέχεις;» της λέει αυτός. «Ξέρεις κανέναν στη Σαλονίκη» τον λέει «να τρέχει; Όλοι χαλαρά πάνε». Έπεσε και σε βλάκα, ρε τώρα σε λέω… Έπεσε σε βλάκα.

Ο Τζίμης πάλι, περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από την ηλικιωμένη γιαγιά του.

Ρε συ με πήρε η γιαγιά μου τηλέφωνο, 95 χρονών και μου λέει: «Βήχω, φτερνίζομαι και έχω πυρετό. Τι να κάνω;». Της λέω: «Κάτσε εκεί που είσαι. Θα έρθει εκεί ο χάρος. Πού να τρέχεις;…».

Η δε πλούσια της Εκάλης, περιγράφει στη φίλη της στο τηλέφωνο, το δράμα που ζει καθώς αναγκάστηκε να κάνει δεξίωση χθες βράδυ μέσω skype.

 

View this post on Instagram

 

καινουργιο Δραμα για την. πλουσια της Εκαλης. Δεν μπορει να λιποθυμησει !

A post shared by Lakis Lazopoulos (@lakislazopoulos_official) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ