Χαμένος στην πανδημία ο Δημήτρης Κοντομηνάς! Εντείνεται το μυστήριο με τον επιχειρηματία μετά τον θάνατο από κορωνοϊό στενού φίλου του…

Χαμένος στην πανδημία ο Δημήτρης Κοντομηνάς! Εντείνεται το μυστήριο με τον επιχειρηματία μετά τον θάνατο από κορωνοϊό στενού φίλου του…

Ο 64χρονος Μανώλης Μαλέλης, επί σειρά ετών πρόεδρος του ομίλου του Alpha, δεξί χέρι και στενός φίλος του Δημήτρη Κοντομηνά, έφυγε από τη ζωή στο ΑΧΕΠΑ νικημένος από τον κορωνοϊό.

Όπως λένε οι πληροφορίες, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος από το πρώην εργασιακό περιβάλλον του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία, που είχε πρόσβαση σε αυτόν και επικοινωνούσε μαζί του όσο αυτό ήταν δυνατόν. Ο θάνατός του επαναφέρει το μυστήριο για την τύχη του Κοντομηνά ο οποίος παραμένει χαμένος, χωρίς κανείς να γνωρίζει με βεβαιότητα αν παραμένει νοσηλευόμενος σε σουίτα του «Υγεία», ή εάν έχει επιστρέψει στη μυθική βίλα του στη Βαρυμπόμπη όπου, όπως λέγεται, έχει στηθεί ολόκληρη νοσοκομειακή μονάδα για την εξυπηρέτηση των αναγκών του.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, ενώ πολλά ακούγονται για την πώληση του Alpha και τη διαχείριση της περιουσίας του.

Με επιστολή του πριν από λίγο, το κανάλι αποχαιρέτησε τον Μανώλη Μαλέλη:

Η οικογένεια του Alpha αποχαιρετά ένα εκλεκτό μέλος της, τον Μανώλη Μαλέλη, ο οποίος έφυγε την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 64 ετών, ύστερα από βραχύβια νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ και αφού είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Με καταγωγή την Φλώρινα, ευπατρίδης, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα εθνικά μας θέματα, υπηρέτησε αποτελεσματικά από καίριες θέσεις του υπουργείου εξωτερικών την Ελληνική διπλωματία στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων

Διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του Ραδιοφωνικού Alpha 98,9 ενώ παρέμεινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ραδιοφωνικού σταθμού έως το τέλος της ζωής του. Στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, ανιδιοτελής και φιλάνθρωπος, άφησε τη δικιά του βαριά υπογραφή σε πολλές εκφάνσεις του δημόσιο βίου.

Ο Τηλεοπτικός σταθμός Alpha και το Ραδιόφωνο Alpha 98,9 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.
Στη μνήμη του Μανώλη Μαλέλη θα κατατεθεί ποσό στην Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (ΠΕΣΠΑ).
Καλό ταξίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ