Ελένη Μενεγάκη: Έτσι περνά με τα παιδιά και τον Μάκη της στο σπίτι στα Μελίσσια! (vids)

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι περνά με τα παιδιά και τον Μάκη της στο σπίτι στα Μελίσσια! (vids)

H Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι με τα παιδιά και τον Μάκη Παντζόπουλο προκειμένου να προστατέψουν τους οργανισμούς τους από την εξάπλωση του κορονοϊού!

Η Ελένη Μενεγάκη βγαίνει έξω μόνο για να πάει στη δουλειά της στον Alpha και τον υπόλοιπο χρόνο μένει σπίτι με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι μιλά τηλεφωνικά με τη μητέρα της, που βρίσκεται στην Κάρυστο, συνεχώς, αλλά και με τους φίλους και συγγενείς της επικοινωνεί τακτικά προκειμένου να μάθει αν είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους.

Η παρουσιάστρια, όπως τόνισε μέσα από τις εκπομπές της, μαγειρεύει συνεχώς με τις κόρες της, προσπαθεί να περνά δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά της, απολαμβάνει τις αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της στα Μελίσσια και φυσικά όταν ο καιρός το επιτρέπει, όλη η οικογένειά της χαίρεται τον υπέροχο, μεγάλο κήπο του σπιτιού που η ίδια η Ελένη έχει φροντίσει και φροντίζει καθημερινά!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε υπογραμμίσει: «Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός! Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας… Παππούδες και γιαγιάδες μακριά… όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν… Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;»!

Στο σπίτι της είναι με τα παιδιά και τον σύζυγός της, Μάκη Παντζόπουλο, ενώ η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και ο πατριός της, Στέλιος βρίσκονται στην Κάρυστο! Η Ελένη προσπαθεί να περνά με την οικογένειά της ευχάριστα και δημιουργικά και όσο γίνεται να μην υπάρχει εκνευρισμός λόγω του εγκλεισμού.

Δείτε παρακάτω πώς περνά μέσα στο σπίτι της στα Μελίσσια αλλά και τις συμβουλές που δίνει στους γονείς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ