Η ανακοίνωση της Ασλανίδου που εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της, το κράξιμο και η συγγνώμη

Η ανακοίνωση της Ασλανίδου που εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της, το κράξιμο και η συγγνώμη

Μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση, εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοϊού έκανε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία όμως χρειάστηκε στο τέλος να ζητήσει και συγγνώμη!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια λοιπόν ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον καλό της φίλο Γιώργο Θεοφάνους. Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε:

«Απροσδόκητη χαρά μέσα στην καραντίνα που ο καθένας μας χάνεται στον μικρόκοσμό του (όχι ότι πριν γινόταν κάτι άλλο αλλά λέω…), ένα τραγούδι, ένα δώρο, μία ευχή, μια ανάσα ήρθε από τον αγαπημένο φίλο μου και μεγάλο συνθέτη, τον ταλαντούχο και μοναδικό Γιώργο Θεοφάνους και τους διαδικτυακούς φίλους του…

Ευχαριστώ για αυτή την ανάσα που θα γεννηθεί μέσα στο σπίτι και μάλιστα πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα… Γεια σου αγαπημένε μου φίλε, σ’ ευχαριστούμε για τη χαρά που μας έχεις δώσει με τα τραγούδια σου όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως σ’ ευχαριστώ γιατί μ’ αυτή την ξαφνική έκπληξη μου έδωσες μεγάλη χαρά και μια ανάσα για το όνειρο… Την αγάπη μου σε όλους… Και μην ξεχνάτε. Μένουμε σπίτι, μένουμε θετικοί, μένουμε δυνατοί».

Μέχρι εδώ όλα καλά. Μόνο που η Μελίνα Ασλανίδου το παραπάνω μήνυμα το έγραψε σε greeklish, γεγονός που ενόχλησε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι έσπευσαν να την… κράξουν!

Γι’ αυτό και η Μελίνα Ασλανίδου αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, εξηγώντας και τον λόγο που αναγκάστηκε να γράψει έτσι.

Δείτε παρακάτω γιατί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ