Κάθεσαι; Η Meghan Markle θέλει να ανοίξει ξανά το blog της, κι εμείς ουρλιάζουμε

Κάθεσαι; Η Meghan Markle θέλει να ανοίξει ξανά το blog της, κι εμείς ουρλιάζουμε

Λες να το κάνει πράγματι;

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε από χθες στη ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, οι οποίοι σταμάτησαν να είναι και επίσημα πια senior εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το Megxit πήρε σάρκα και οστά και έγινε πράξη μετά από τρεις σχεδόν μήνες. Πλέον Harry και Meghan μένουν στο Los Angeles, η 38χρονη δούκισσα βρήκε την πρώτη της δουλειά, ενώ ο Harry σκέφτεται να κάνει αίτηση για απόκτηση πράσινης κάρτας.

Η Meghan όμως φαίνεται πως μας έχει ακόμη μία έκπληξη, αφού κυκλοφορούν φήμες πως η 38χρονη σκέφτεται να εκδώσει ένα ακόμη βιβλίο μαγειρικής, ενώ πολλοί αναφέρουν πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά το fashion και lifestyle blog της, The Tig.

Πηγές του Us Weekly αναφέρουν πως η Meghan ενδιαφέρεται απίστευτα να αρχίσει ξανά το γράψιμο, ενώ σκέφτεται να επαναφέρει στη ζωή και το blog της, The Tig, το οποίο και απενεργοποίησε, λίγο καιρό αργότερα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry το 2017.

Αλήθεια ας μας τσιμπήσει κάποιος γιατί νομίζουμε πως ονειρευόμαστε και πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Μακάρι να ξαναδούμε το blog της Meghan ξανά στον αέρα, γιατί όσο το προλάβαμε πριν κλείσει, ήταν πάρα πολύ καλό.

Harry και Meghan μένουν στο Los Angeles, η 38χρονη δούκισσα βρήκε την πρώτη της δουλειά, ενώ ο Harry σκέφτεται να κάνει αίτηση για απόκτηση πράσινης κάρτας.

Η Meghan όμως φαίνεται πως μας έχει ακόμη μία έκπληξη, αφού κυκλοφορούν φήμες πως η 38χρονη σκέφτεται να εκδώσει ένα ακόμη βιβλίο μαγειρικής

 

 
Πολλοί αναφέρουν επίσης πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά το fashion και lifestyle blog της, The Tig.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ