Έδειξε τον γιο του στο instagram και πάθαμε πλάκα! Είναι πανέμορφος! (Photos)

Έδειξε τον γιο του στο instagram και πάθαμε πλάκα! Είναι πανέμορφος! (Photos)

Τις πρώτες φωτογραφίες με τον γιο του δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Instagram και απλά μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Είναι πανέμορφος!

Ο γιος του είναι ένα κουκλάκι ζωγραφιστό με κατάξανθες μπούκλες και γαλανά μάτια!

Είδαμε πρώτη φορά τον γιο του Άδωνη και απλά πάθαμε πλάκα!

Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε πρώτη φορά φωτογραφίες του γιου του και έγραψε με αφορμή όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα σ’ όλο τον κόσμο στο Instagram του: «Αυτό που είναι πιο σημαντικό από όλα για εσάς είναι να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας φως. Αυτό θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο άνοιγμα όλων.

Εμπιστευτείτε ότι έχετε όλη τη δύναμη μέσα σας για να το πραγματοποιήσετε αυτό και για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε με τους ανθρώπους και τα πράγματα που σας φέρνουν πολλή χαρά. Όταν το μυαλό αρχίζει και κινείται σε υπερβολική σκέψη ή φόβο, στρέψτε την προσοχή σας, αμέσως σε κάτι φωτεινό. Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στο παρελθόν ή τι συμβαίνει γύρω μας τώρα μπορεί πάντα να κάνει την επιλογή να ελευθερωθείς από τον τροχό της ταλαιπωρίας και του πανικού και να ανοιχτείς στο δικό σου φως»!

Και τόνισε ο τραγουδιστής: «Όλα έχουν να κάνουν με την πρόθεση, και ακόμα κι αν υπάρχουν αντικρουόμενες ενέργειες γύρω μας, θα ξαναχτιστούν όλα. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κάνεις ακριβώς αυτό: Να έχεις εμπιστοσύνη. Έχεις την μεγαλύτερη καρδιά και αυτό είναι το σπουδαιότερο χάρισμα σου.

Είναι αδύνατον να ελέγχεις πάντα το περιβάλλον σου, αλλά όταν επικεντρώνεσαι στο πώς θες να νιώθεις, όλα συνωμοτούν για να σε βοηθήσουν. Αγαπώ και μου λείπει η όμορφη οικογένειά μου και οι φίλοι μου και ανυπομονώ για την ευτυχισμένη ημέρα που θα μπορέσουμε να ξανασυναντηθούμε. Μέχρι τότε, παρακαλώ, έχε τα φώτα σου ανοιχτά»!

Δες ποιανού γιος είναι και απλά θα πάθεις πλάκα όπως πάθαμε κι εμείς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ