Τρελή δήλωση! «Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον Ράφα Ναδάλ για τον κορονοϊό»

Τρελή δήλωση! «Ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον Ράφα Ναδάλ για τον κορονοϊό»

Απίστευτη δήλωση από τον θείο του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, που υποστήριξε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είχε πει στον διάσημο τενίστα ότι ο πλανήτης θα βιώσει μια κατάσταση σαν αυτή της πανδημίας του κορονοϊού.

Μια από τις θεωρίες συνομωσίας που έχει κυκλοφορήσει γύρω από τον κορονοϊό, αφορά σε πρόβλεψη του Μπιλ Γκέιτς για πανδημία που θα σαρώσει τον πλανήτη. Παρότι έχουν υπάρξει επεξηγήσεις και διαψεύσεις γύρω από αυτό, ο θείος του Ράφα Ναδάλ ήρθε να βάλει… φωτιά με τις δηλώσεις που έκανε στη «Mundo Deportivo».

Όσο για το πώς βιώνει ο διάσημος τενίστας την κατάσταση, σχολίασε: «Ο Ράφα αυτές τις ημέρες δεν δίνει δεκάρα για το τένις, πραγματικά. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα ως ανθρωπότητα και ο ανιψιός μου κάνει πολύ σωστά που έχει ξεχάσει εντελώς το τένις εδώ και λίγα 24ωρα. Ο κορονοϊός είναι η μόνη του ασχολία. Προσπαθεί να βοηθήσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Το τένις είναι δευτερευούσης σημασίας άλλωστε αυτό τον καιρό. Αν έχεις λίγη ευαισθησία, το αντιλαμβάνεσαι».

Στη συνέχεια είπε ακόμα ότι: «Εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να ακολουθήσω κάποιο τουρνουά όταν με το καλό ξεκινήσει και πάλι η δράση, αν δεν είμαι 100% σίγουρος για την υγεία μου. Άλλωστε, πως μπορούμε να ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε μια δεύτερη παρτίδα κρουσμάτων κατά το φθινόπωρο; Είναι πολύ επικίνδυνη η κατάσταση και πρέπει όλοι να το προσέξουμε. Αδιαφορώ για το τένις αυτή τη στιγμή. Προέχει η υγεία όλων μας. Μόλις τελειώσει με το καλό όλο αυτό, τότε θα σκεφτούμε πως θα γλιτώσουμε τις μεγαλύτερες ζημιές από το άθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ