“Ντού” της ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο: Έπαιζαν παράνομα πόκερ, εν μέσω καραντίνας, αψηφώντας περιορισμούς και απαγορευτικά μέτρα!

“Ντού” της ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο: Έπαιζαν παράνομα πόκερ, εν μέσω καραντίνας, αψηφώντας περιορισμούς και απαγορευτικά μέτρα!

Όχι ένας ούτε δυο αλλά οκτώ “σύντεκνοι” αψήφησαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, έστησαν την πράσινη τσόχα και έστησαν το “καρέ” τους. Μόνο που το ντού της αστυνομίας τους χάλασε τα σχέδια.

Πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις Έλληνες οι οποίοι εντοπίστηκαν να παίζουν πόκερ, με την άδεια φυσικά του υπευθύνου της επιχείρησης ο οποίος επίσης συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1.087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά,
7 πλήρεις τράπουλες,
8 κύβοι-ζάρια,
το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου

Επιπλέον, σε βάρος των Ελλήνων επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ