Χρέη και πλειστηριασμοί πνίγουν τον Λυκουρέζο που έγινε… νοικάρης στο Κολωνάκι. Η Μαρία-Ελένη πούλησε το σπίτι του πατέρα της στην Ηροδότου!

Χρέη και πλειστηριασμοί πνίγουν τον Λυκουρέζο που έγινε… νοικάρης στο Κολωνάκι. Η Μαρία-Ελένη πούλησε το σπίτι του πατέρα της στην Ηροδότου!

Το διαμέρισμα της οδού Ηροδότου στο Κολωνάκι ήταν το καταφύγιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Εκεί μετακόμισε αμέσως μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη αφού στη βίλα στο Πόρτο Ράφτη έμενε για χάρη της και μόνο.

Το σπίτι αυτό το είχε μεταβιβάσει στην κόρη του τη Μαρία-Ελένη η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, πήρε τη μεγάλη απόφαση να το πουλήσει για να στηρίξει τον εαυτό της αλλά και τον πατέρα της που φέρεται να έχει πνιγεί σε χρέη που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ. Και τα κατάφερε. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, το σπίτι πουλήθηκε και ο 86χρονος ποινικολόγος νοίκιασε διαμέρισμα πάλι στο Κολωνάκι.

Το ένα από τα δυο γραφεία του στη Δημοκρίτου το έχασε πρόσφατα σε πλειστηριασμό και διατηρεί το άλλο με λίγους συνεργάτες. Έγκυρη πηγή μάς αποκάλυψε πως ο Γιάννης Μαρακάκης με τον οποίο είχε ανακοινώσει τη συνεργασία του τον Φεβρουάριο του 2019 με ένα χλιδάτο πάρτι, αποχώρησε από το κοινό δικηγορικό σχήμα που είχαν δημιουργήσει μαζί και με τον Νίκο Γερασίμου.

Μαρία-Ελένη: «Πολλές οικονομικές καταστροφές»…

Ο Λυκουρέζος έχει να αντιμετωπίσει ακόμη τις αγωγές αποζημίωσης των εργαζομένων στο γραφείο που έκλεισε, θέμα που φέρεται να απασχολεί και τη Μαρία-Ελένη η οποία μόλις προχτές έκανε μια ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ότι έγινε, έγινε! Να κάθομαι να χάνω χρόνο και να σκέφτομαι το πριν; Όχι! Μόνο μπροστά κοιτάω. Και οργανώνομαι για το μετά. Δημιουργώντας χώρο στο τώρα! Στο εδώ και τώρα τι κάνω μετράει. Ναι πολλές οικονομικές καταστροφές. Πολλές συναισθηματικές. Πολύ ξεβόλεμα».

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Μαρία-Ελένη να εξακολουθεί να νοικιάζει σπίτι στη Γλυφάδα ενώ η πώληση του διαμερίσματος της Ηροδότου φαίνεται πως της έδωσε μια ανάσα κι ένα περιθώριο να αναπτύξει δράσεις βοήθειας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που αποκάλυψε τον εθισμό της σε σκληρά ναρκωτικά, αλλά και την απεξάρτησή της.

Ο πόλεμος με τη Μάρθα

Πάντως, τόσο για την ίδια όσο και για την ετεροθαλή αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου παραμένει ανοικτή πληγή η δικαστική διαμάχη για το αγαπημένο σπίτι της μητέρας τους στο Πόρτο Ράφτη. Τη βίλα που η Ζωή κληροδότησε στις κόρες της οι οποίες, δυστυχώς, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί αγοραστής – κάτι που επιθυμούν και οι δυο διακαώς – προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση στη μεταξύ τους σχέση, με τις προσπάθειες του Λυκουρέζου να τις πείσει για εξωδικαστικό συμβιβασμό να δείχνουν πως πέφτουν στο κενό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ