Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η απόκοσμη εικόνα της άδειας Κωνσταντινούπολης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η απόκοσμη εικόνα της άδειας Κωνσταντινούπολης

Μετά το «μακελειό» σε καταστήματα και δρόμους της Κωνσταντινούπολης λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας, η μεγαλούπολη θυμίζει... «νεκροταφείο»

Λίγες ώρες μετά το «μακελειό» που έγινε στους δρόμους και τα καταστήματα της Κωνσταντινούπολης τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, από πολίτες που έτρεξαν να προμηθευτούν ότι προλάβουν, με αφορμή το διήμερο lockdown που κήρυξε η τουρκική κυβέρνηση για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, η κατάσταση άλλαξε άρδην.

Η εικόνα στην Πόλη είναι, πλέον, απόκοσμη, στους δρόμους δεν κυκλοφορεί ψυχή, παρά μόνον αστυνομικά οχήματα για τους απαραίτητους ελέγχους και οι Τούρκοι δείχνουν να έχουν υπακούσει στο έπακρο τις εντολές του επιτελείου του Ερντογάν.

Δείτε το βίντεο από το σύντομο οδοιπορικό στην «άδεια» μεγαλούπολη

Θυμίζεται πως η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τις 23.59 της 12ης Απριλίου στις ακόλουθες πόλεις: Άδανα, Άγκυρα, Αττάλεια, Αϊδίνι, Μπαλικεσίρ, Προύσσα, Ντενιζλί, Ντιγιαρμπακίρ, Ερζουρούμ, Εσκισεχίρ, Γκαζιαντέπ, Χατάι, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Καχραμάνμαράς, Μάρντιν, Μερσίνα, Μούγλα, Όρντου, Σακάρυα, Σαμσούντα, Ούρφα, Τεκιρντάγ, Τραπεζούντα, Βαν και Ζογκουλντάκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ