Κοροναϊός : Αυτό συμβαίνει στην μπύρα που απομένει στις παμπ

Κοροναϊός : Αυτό συμβαίνει στην μπύρα που απομένει στις παμπ

Τα περισσότερα αποθέματα θα μπορούσαν να σπαταληθούν εάν τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης παραμείνουν σε ισχύ για αρκετούς μήνες

Οι παμπ, όπως και άλλοι δημόσιοι χώροι, φαίνεται να παραμένουν κλειστοί στο άμεσο μέλλον. Αλλά τι θα συμβεί με το περιεχόμενο των κελαριών τους;

28 εκατομμύρια λίτρα πάνω κάτω…
Αυτή είναι η ποσότητα της μπύρας που αναμένεται να παραμείνει αχρησιμοποίητη σε βαρέλια αν οι παμπ παραμένουν κλειστές το Καλοκαίρι εξαιτίας του κοροναϊού.

Οι επιχειρηματίες δε μπορούν επί του παρόντος να πουλήσουν τις μπύρες, τους μηλίτες – εκτός από εκείνα που κάνουν παράδοση στο σπίτι.

«Είναι μια χαμένη δουλειά και χαμένος ο κόπος που πηγαίνει στην παραγωγή εξαιρετικής μπύρας», λέει ο Τομ Στάινερ, διευθύνων σύμβουλος της εκστρατείας Real Ale (Camra).

«Οι άνθρωποι δε θα πάρουν να πιουν και όλοι αυτοί οι πόροι έχουν εξαντληθεί για το τίποτα».
Ο κ. Στάινερ εκτιμά ότι οι 39.000 παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν κατά μέσο όρο 15 βαρέλια στο κελάρι τους η κάθε μία.

Τα περισσότερα περιέχουν 50 λίτρα το καθένα. Οι καλύτερες ημερομηνίες για να πουληθεί η παστεριωμένη μπύρα – είναι συνήθως τρεις έως τέσσερις μήνες μετά την παράδοση.

Τα περισσότερα αποθέματα θα μπορούσαν να σπαταληθούν εάν τα μέτρα κοινωνικής απομάκρυνσης παραμείνουν σε ισχύ για αρκετούς μήνες.

H Κέρις, ιδιοκτήτρια του Ram Inn, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, λέει «Θα μπορούσαμε να κάνουμε ντελίβερι – παραδόσεις».

«Αυτό δε θα ήταν κοινωνικά υπεύθυνο ως κίνηση, γιατί στην παρούσα κατάσταση οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να κρατούν τις αποστάσεις μεταξύ τους». «Η όλη κατάσταση είναι θλιβερή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ