Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που την πρόδωσε! Ποιος είναι ο άντρας που την απαθανατίζει σπίτι της;

Σίσσυ Χρηστίδου: Η φωτογραφία που την πρόδωσε! Ποιος είναι ο άντρας που την απαθανατίζει σπίτι της;

Η Σίσσυ Χρηστίδου πλέον απολαμβάνει ήρεμες στιγμές και ξεκούραση στο σπίτι της αφού απέχει, ενόψει Πάσχα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως όλοι μας, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές με τους γιους της Μιχαήλ και Φίλιππο.

Είναι γνωστό ότι η Σίσσυ λατρεύει τα social media και κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις, άλλοτε για να επικοινωνήσει απλά με τους χιλιάδες followers τους ή για να μοιραστεί απλές καθημερινές στιγμές της μαζί τους.

Μία τέτοια θέλησε να μοιραστεί και εχθές, ανεβάζοντας φωτογραφία από την κουζίνα της, μόνο που άλλο ήθελε να… επικοινωνήσει και άλλο τελικά κατέληξε να είναι το… θέμα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Η Σίσσυ πόζαρε με την πλάτη γυρισμένη στον φωτογραφικό φακό, την ώρα που άνοιγε το ψυγείο της, θέλοντας να… τονίσει την ερωτική σχέση που έχει μαζί του.

Η χιουμοριστική ανάρτησή της, όμως, αποκάλυψε κάτι που μάλλον δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει και αυτό ήταν το πρόσωπο που βρισκόταν πίσω από το κινητό και είχε αναλάβει χρέη φωτογράφου.

Στο τζάμι του φούρνου που βρισκόταν απέναντι από τη Σίσσυ αντικατοπτριζόταν η φιγούρα του άντρα που την απαθανάτιζε εκείνη τη στιγμή και που προφανώς εντέχνως τόσο ο ίδιος όσο και η όμορφη παρουσιάστρια ήθελαν να αποκαλύψουν.

Εσείς αναγνωρίζετε για ποιον πρόκειται;

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ