Αυτά τα τρία ζώδια έχουν κάτι να περιμένουν αυτή την εβδομάδα

Αυτά τα τρία ζώδια έχουν κάτι να περιμένουν αυτή την εβδομάδα

Θα πάρουν μια ανάσα!

Τα πράγματα ενεργειακά είναι περίεργα τις τελευταίες ημέρες με όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά υπάρχει κάτι θετικό που περιμένει αυτή την εβδομάδα όσους ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Ανεξάρτητα με το πόσο δύσκολα περνάμε, στην αστρολογία γίνεται ένας κύκλος κι έχουμε πάντα κάτι καλό να περιμένουμε. Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι η εβδομάδα του Κριού, του Δίδυμου και του Υδροχόου.  Για αυτά τα ζώδια θα υπάρχει μαγεία όπου και να κοιτάξουν! Ακόμα κι αν βρίσκονται σε καραντίνα και περνούν τις μέρες τους στο σπίτι, υπάρχει μια αλλαγή στην ενέργεια γύρω τους.

Κριός: η αυτοπεποίθησή σου ελκύει θαυμασμό και σεβασμό

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε σταματήσει αν είσαι αποφασισμένη. Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου είναι γεμάτο με όμορφες ιδέες και υπέροχα πράγματα για να πεις. Έχεις τη δύναμη να βάλεις μπρος μια από αυτές τις ιδέες με αφοσίωση και δημιουργώντας ένα σχέδιο δράσης που έχει μακρά διάρκεια. Παθιάζεσαι με το να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος ή ενθαρρύνεις την ενότητα στην ομάδα σου. Είσαι εδώ για έναν σκοπό. Ο κόσμος σε χρειάζεται. Άσε το ενδιαφέρον σου για τους άλλους να σου δείξει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον εαυτό σου.

Δίδυμος: ξεχυλίζεις από ομορφιά και αγάπη για τον εαυτό σου

Βλέπεις επιτέλους τον εαυτό σου όπως του αξίζει, με ένα λαμπερό και όμορφο φως. Ξέχνα την αμφισβήτηση και την επικριτικότητα στον εαυτό σου και απόλαυσε το πόσο τυχερή είσαι που γεννήθηκες αυτή που είσαι. Δεν θα παρατηρήσεις μόνο εσύ πόσο αναντικατάστατη είσαι αλλά και όλοι οι άλλοι. Είναι σαν να προσέχουν τώρα τον μαγνητισμό που έχεις και αυτό τους κάνει να θέλουν να είναι στη ζωή σου. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε κάνει να μοιάζεις σαν να σε άγγιξε μαγικό ραβδί. Άσε αυτόν τον πλανήτη να ρίξει επάνω σου τα δώρα του.

Υδροχόος: εκπέμπεις δύναμη και ξέρεις τι θέλεις

Βάλε μπρος τις μηχανές, ενεργοποίησε τις επιθυμίες σου και πάλεψε για αυτά που θες. Ο παντοδύναμος Άρης έχει εισέλθει στον 1ο οίκο σου είσαι σε φάση να συναγωνιστείς, να αναλάβεις δράση και να ολοκληρώσεις πράγματα. Ευτυχώς, δεν θα εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Αυτή η εβδομάδα αποκτάς σταθερή ενέργεια και όχι μια έκρηξη που θα σταδιακά θα σβήσει. Προετοίμασε τον εαυτό σου για αυτό που θες και δες πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ