Κορονοϊός: 10 βιβλία που θα σου κρατήσουν υπέροχη συντροφιά τις ώρες που περνάς κλεισμένη σπίτι!

Κορονοϊός: 10 βιβλία που θα σου κρατήσουν υπέροχη συντροφιά τις ώρες που περνάς κλεισμένη σπίτι!

Είναι μια ευκαιρία για να διασκεδάσεις και ταυτόχρονα να εξελίξεις τις γνώσεις σου!

Τώρα που, λόγω… Κορωνοϊού, μένεις στο σπίτι, ένα καλό βιβλίο μπορεί να σου κρατήσει υπέροχη συντροφιά. Δεν είναι μόνο το ότι θα διασκεδάσεις, αλλά έχεις και την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου.

Αν είσαι από εκείνες που ενημερώνουν πρώτες την παρέα τους, τι να προσέχει σύμφωνα με τις παρούσες αστρολογικές προβλέψεις, παρακολουθείς σχολαστικά τις κινήσεις των άστρων και την επιρροή τους στη ζωή μας ή ασχολείσαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία, τότε πρέπει να έχεις στη βιβλιοθήκη σου και τα κατάλληλα «εργαλεία», που θα σε μάθουν το κάτι παραπάνω και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη!

Υπάρχουν πολλά βιβλία για τις προβλέψεις και τις αναλύσεις του γενέθλιου ωροσκοπίου, ωστόσο τα δέκα που σου προτείνουμ, δεν πρέπει να λείπουν από τη βιβλιοθήκη σου και μπορείς να τα βρεις στο e shop του Astrology.gr σε προνομιακές τιμές!

Ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο να κάνεις στον εαυτό σου, από ένα βιβλίο που θα ενισχύσει τα ενδιαφέροντά σου.

1. Τα μυστικά της Ωριαίας αστρολογίας

Εξαιρετικό είναι το «Τα μυστικά της Ωριαίας αστρολογίας», το οποίο ρίχνει «φως» σε αρκετές απορίες των μελετητών και δίνει μία ευκαιρία στον αστρολόγο να περάσει από τη θεωρεία στην πράξη, μέσα από καθημερινά παραδείγματα.

2. Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας

Είσαι από εκείνες που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά ή θέλεις τον χρόνο σου; Τι είναι αυτό που σε κάνει και «κολλάς» με τους άλλους ή σε καταπιέζει σε μία σχέση; Με το βιβλίο της Βασιλικής Κόντη, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μία σειρά την προσωπική σου ζωή!

3. Παραδοσιακή Αστρολογία στη σύγχρονη εποχή

Το βιβλίο της Δέσποινας Γιαννακοπούλου, είναι ένα «πολύτιμο» εργαλείο κάθε απαιτητικό μελετητή της αστρολογίας, αφού ταξινομεί με τον πιο λειτουργικό τρόπο πλανήτες, με δύσκολες αστρολογικές έννοιες, ζώδια και οίκους. Αξίζει και με το παραπάνω τον χώρο του στο ράφι σου.

4. Αστρολογική Ωδή Δωρόθεου του Σιδωνίου

Για μία ακόμη φορά, η Δέσποινα Γιαννακοπούλου μας δίνει την ευκαιρία μέσα από αυτό το εγχειρίδιο, να έρθουμε σε επαφή με αρχαία κείμενα που αφορούν την αστρολογία και με τον κατάλληλο σχολιασμό να μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε στη σύγχρονη καθημερινότητα.

5. Αστρολογία του 21ου αιώνα

Σε αυτό το βιβλίο, ο Γιάννης Ριζόπουλος μας εισάγει στην Ψυχολογική Αστρολογία και μας αποκαλύπτει πώς ο άνθρωπος συναγωνίζεται τη μοίρα του, καλλιεργώντας τις δυνατότητες που έχει.

6. Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας

Η επαναστατική μέθοδος του Γιάννη Ριζόπουλου, που «γεφυρώνει» τη δυτική με την ανατολική σκέψη, βρίσκεται μέσα σε αυτό το βιβλίο. Παραθέτοντας 15 γνωστές προσωπικότητες και γεγονότα που έμειναν στην Ιστορία της Ελλάδας, τις αναλύει με απλές αστρολογικές έννοιες που κάθε άνθρωπος σχετικός με το αντικείμενο μπορεί να παρακολουθήσει.

7. Χρηματιστηριακή Αστρολογία

Αυτό το βιβλίο είναι ουσιαστικά, δύο βιβλία σε ένα. Στο πρώτο μέρος υπάρχουν οι αστρολογικές προβλέψεις της Δέσποινας Γιαννακοπούλου για τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης (NYSE), στον δείκτη Dow Jones και στο χρηματιστήριο του Nasdaq. Στο δεύτερο μέρος που φέρει την υπογραφή του Δ. Κορωνάκη και άλλων, το ιστορικό της ίδρυσης του ΧΑΑ και τον ρόλο των πλανητών στα οικονομικά θέματα.

8. Ωριαία αστρολογία – Τα χαμένα κλειδιά

Πρόκειται για ένα βιβλίο σε τρία μέρη. Αναφέρεται αρχικά στην προέλευση της αστρολογίας, μετά περνάει στην αστρολογική ύλη, που αποτελεί και την άσκηση της Ωριαίας αστρολογίας και τέλος, μέσα από αστρολογικούς χάρτες αναλύει σημαντικά και κρίσιμα γεγονότα.

9. Αστρολογικές αναμνήσεις στο boudoir

Εκτός από τα εύχρηστα αστρολογικά κείμενα που μας εξηγούν την έλευση των ζωδίων και των πλανητών, το συγκεκριμένο βιβλίο μας αφήνει να ρίξουμε μία… μάτια και στα ωροσκόπια διασήμων πολιτικών, καλλιτεχνών, celebrities, που ασχολήθηκαν έντονα με την αστρολογία και τον τρόπο που αυτή επηρέασε θετικά την πορεία τους!

10. Ανθολογήματα της Witte Lehre Technik

Στο συγκεκριμένο βιβλίο, ο Karl-Heinz Ottinger μας συστήνει μία νέα αστρολογική προσέγγιση, την Uranian Astrology, πηγαίνοντας την Κλασική Αστρολογία ένα βήμα παρακάτω. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα εκπλαγείς από τις επιτυχίες και την ακρίβεια των γεγονότων!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ