Αυτοί είναι οι τρεις άνθρωποι που πρέπει απαραίτητα να έχεις στη ζωή σου!

Αυτοί είναι οι τρεις άνθρωποι που πρέπει απαραίτητα να έχεις στη ζωή σου!

Αν τους έχεις, κράτησέ τους κοντά σου κι δεν τους έχεις, ξεκίνα να τους βρεις!

Όλες οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στο να καταλάβουμε πρώτα εμάς και τον χαρακτήρα μας και μετά τον κόσμο γύρω μας, ωστόσο, ορισμένες είναι ξεχωριστές και απολύτως απαραίτητες στη ζωή μας. Αν έχεις τους παρακάτω 3 ανθρώπους, κράτησέ τους κοντά σου, αν δεν τους έχεις όμως, ξεκίνα την αναζήτησή τους και το σύμπαν θα στους στείλει, όταν είναι κατάλληλη η στιγμή!

1) Η αδελφή ψυχή

Η αδελφή ψυχή σου είναι ο άνθρωπος εκείνος με τον οποίο από την πρώτη στιγμή που ήρθες σε επαφή μαζί του κόλλησες, σαν να γνωριζόσασταν, πριν γεννηθείτε. Αυτή η περίεργη αίσθηση εξοικείωσης συχνά πηγάζει από το γεγονός ότι μοιράζεστε προηγούμενες ζωές και οι δύο επιλέξατε να έρθετε στη γη για μια συγκεκριμένη αποστολή. Ποτέ δεν υπήρξε αμήχανη ή δυσάρεστη στιγμή ανάμεσά σας, δεν έχεις αισθανθεί ούτε λίγο άβολα όταν είναι κοντά σου. Πολύ πιθανό να έχετε λογοφέρει ή να καβγαδήσατε, αλλά πάντα βρίσκετε τον τρόπο να ξεπεράσετε τέτοια περιστατικά και να κάνετε τη σχέση σας ακόμα πιο δυνατή. Μπορεί να περάσετε πχ 3 χρόνια μακριά ο ένας από τον άλλο και όταν ξανασυναντηθείτε να μην έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ σας. Σε αντίθεση με ό,τι λέγεται, το πρόσωπο αυτό δεν είναι απαραίτητα ο εραστής ή η ερωμένη, αλλά η μάνα, η αδερφή/αδερφός ή ο καλύτερός σου φίλος!

2) Ο καθρέφτης σου

Ο καθρέφτης σου είναι ο άνθρωπος που σου λέει τα πράγματα όπως είναι είτε σου αρέσουν είτε όχι. Θα σου πει καλό λόγο, όχι κολακείες! Είναι αληθινός και ειλικρινής μαζί σου, χωρίς κολακείες και κομπλιμέντα και δεν θα σου χαϊδέψει τα αφτιά για να μην πληγωθείς. Επειδή ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, θα σου ανοίξει τα μάτια ή θα σε αναγκάσει να δεις την πραγματικότητα. Μπορείτε να διαφωνείς συχνά μαζί του, να υπάρχουν στιγμές έντασης ή να θυμώνεις,  αλλά πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται το πραγματικό νοιάξιμο και η φροντίδα που έχει ο ένας για τον άλλο κι η ανάγκη για να προστατεύσεις ή να σε προστατέψει. Μερικές φορές, άλλωστε, όλοι χρειαζόμαστε κάποιον/α να μας συνεφέρει, να μας συγκρατεί ή να μας προσγειώνει στην πραγματικότητα για να μην ξεφύγουμε τελείως.

3) Ο μέντοράς σου

Ο μέντορας είναι αυτός που θα σου δώσει έμπνευση, ενθάρρυνση, γείωση και κίνητρα για να εξελιχθείς. Για μερικούς ανθρώπους, τον ρόλο αυτό παίζει ένα μέλος της οικογένειας, ενώ για άλλους μπορεί να είναι ένας καθηγητής ή προπονητής. Άλλοι επηρεάζονται πολύ από ένα πρόσωπο διάσημο που μπορεί να μη ζει, όπως ο Ιησούς, ο Τσε, ο Γκάντι ή ο όποιος. Το σημαντικό είναι να υπάρχει κάποιος/α, που θαυμάζεις, σε εμπνέει μέσα από τη στάση του και την πορεία του στη ζωή και να φωτίζει τη δική σου, ώστε να θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματά του ή να γίνεις κι εσύ σαν αυτόν. Εδώ όμως να ξέρεις κάτι, όσο πιο πολύ προχωράς, τόσο θα εκτιμάς αλλά δε θα έχεις ανάγκη το συγκεκριμένο άτομο γιατί ό,τι ήταν να σου δώσει, στο έδωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ