Κορωνοϊός: Έλληνας δημιουργός βραβεύεται στις ΗΠΑ και συνθέτει για την… καραντίνα

Κορωνοϊός: Έλληνας δημιουργός βραβεύεται στις ΗΠΑ και συνθέτει για την… καραντίνα

Σημαντική διάκριση για τον Τάσο Πέτσα - Απέσπασε το Silver Global Music Award-Outstanding Achievement και το όνομά του φιγουράρει στη λίστα των κορυφαίων δημιουργών του είδους

Σημαντική διάκριση στα Global Music Awards πέτυχε ο Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (aka Tasos P.), με το άλμπουμ του «The Libra Sessions» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα απέσπασε το Silver Global Music Award-Outstanding Achievement και το όνομά του φιγουράρει στη λίστα των κορυφαίων δημιουργών του είδους.

globalawards

 

Το «The Libra Sessions» περιέχει νέες αλλά και παλιότερες επιτυχίες του Έλληνα δημιουργού που ανέβηκαν σε υψηλές θέσεις τόσο στα Ελληνικά όσο και Βρετανικά charts (Untitled, Bliss, BabyLove, Give High Love)

https://youtu.be/5gZDrK7Mv2c

Παράλληλα -και λόγω κορονοϊού και σχετικών απαγορεύσεων- κυκλοφορεί (FM Records) το 15ο digital single του με τίτλο «Isolated». Πρόκειται για ένα instrumental ηλεκτρονικό μελαγχολικό track διάρκειας 5’ σαφώς επηρεασμένο από την παγκόσμια καραντίνα που περνάμε αυτές τις μέρες λόγω της πανδημίας.

https://youtu.be/dtgeywmJTPk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ