Κορονοϊός: Αυτή είναι η πριγκίπισσα – γιατρός που ρίχνεται στην μάχη κατά του ιού (pics)

Κορονοϊός: Αυτή είναι η πριγκίπισσα – γιατρός που ρίχνεται στην μάχη κατά του ιού (pics)

Έπειτα από εκπαίδευση εξπρές διάρκειας τριών ημερών, η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας ένωσε τις δυνάμεις της με το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας της, μεσούσης της υγειονομικής κρίσης που συνδέεται με τον νέο κορονοϊό, γνωστοποίησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το παλάτι.

Η 35χρονη πριγκίπισσα προσφέρει από χθες εθελοντικά τις υπηρεσίες της ως βοηθός νοσηλευτή στο νοσοκομείο Sophiahemmet της Στοκχόλμης.

«Ως επίτιμη πρόεδρος του Sophiahemmet, θέλει να προσφέρει τη βοήθειά της στην κρίση που μαστίζει τη Σουηδία» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μαργκαρέτα Τόργκρεν, η εκπρόσωπος τύπου του παλατιού.

Έβγαλε το στέμμα και φόρεσε ιατρική στολή. Έπειτα από εκπαίδευση εξπρές διάρκειας τριών ημερών, η πριγκίπισσα Σοφία της Σουηδίας ένωσε τις δυνάμεις της με το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας της, μεσούσης της υγειονομικής κρίσης που συνδέεται με τον νέο κορονοϊό, γνωστοποίησε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο το παλάτι.

Η πριγκίπισσα Σοφία, η οποία εντάχθηκε στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας αφού παντρεύτηκε το 2015 τον πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ, παρακολούθησε για τρεις ημέρες εντατικά μαθήματα, προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά της στο προσωπικό του νοσοκομείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ