Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το Πάσχα που δεν θα ξεχάσει ποτέ (Photos & Video)

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το Πάσχα που δεν θα ξεχάσει ποτέ (Photos & Video)

Μπορεί φέτος το Πάσχα να είναι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη και φυσικά για όλους μας, όμως κάθε Πάσχα διάλεγε κι έναν διαφορετικό προορισμό με τον Μάκη Παντζόπουλο προκειμένου να περάσει ξεχωριστά αυτές τις Άγιες μέρες.

Κάθε χρόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα δεν παρουσιάζει την εκπομπή της και έτσι προγραμμάτιζε τις Πασχαλινές διακοπές της. Και ενώ πολλοί πιστεύουν ότι η Ελένη Μενεγάκη περνά το Πάσχα της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει ιδίως τα τελευταία χρόνια.

Το 2016 η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε με τον Μάκη Παντζόπουλο στο Μαϊάμι! Το μυστήριο έλυσε τότε η εφημερίδα «Αγορά» με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο ένθετο «Weeekend».

 

Το 2017 το ζευγάρι αποφάσισε να φύγει πάλι εκτός Ελλάδας και ταξίδεψε στο Μαρόκο και η μοναδική φωτογραφία που ανέβασε στo Instagram ήταν μία φωτογραφία που απεικόνιζε την παρουσιάστρια στο μπαλκόνι πασίγνωστου υπερπολυτελές ξενοδοχείου.

 

Το 2018 η παρουσιάστρια επέλεξε να περάσει το Πάσχα της στην Κρήτη! Πήγε στο Ρέθυμνο, στα Ανώγεια και απόλαυσε τρικούβερτο γλέντι και μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο στο Instagram της. Το ζευγάρι άκουσε μαντινάδες και ο Μάκης είχε συνέχεια στην αγκαλιά του την παρουσιάστρια! Αυτό το Πάσχα δεν θα το ξεχάσει ποτέ μιας και πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη το θυμάται και το αναφέρει στην εκπομπή και στους συνεργάτες της.

Πέρυσι, το 2019, η Ελένη Μενεγάκη ταξίδεψε πάλι στο εξωτερικό και είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της στην οποία απεικονίζεται να κάνει ηλιοθεραπεία σε μία αμμώδης παραλία δίχως να αναφέρει πού βρίσκεται.

Φέτος, η Ελένη Μενεγάκη περνά εντελώς διαφορετικά το Πάσχα της. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Αθήνα με τα παιδιά της μακριά από την αγαπημένη της μητέρα λόγω της πανδημίας… όμως ποτέ δεν θα ξεχάσει το Πάσχα στην Κρήτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ