Ινδία: «Έσπασαν» την καραντίνα για να πάνε στην κηδεία ενός ταύρου

Ινδία: «Έσπασαν» την καραντίνα για να πάνε στην κηδεία ενός ταύρου

Στην τελετή βρέθηκαν περίπου 200 άτομα

Μπορεί η Ινδία να μετρά πάνω από 400 νεκρούς και 14.000 κρούσματα κορονοϊού, όμως αυτό δεν εμπόδισε ορισμένους να παραβιάσουν τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό του ιού για να πάνε στην κηδεία ενός ταύρου.

Ο Μούλι, όπως ήταν το όνομα του ταύρου, ήταν τοπικός ήρωας καθώς είχε κερδίσει σε πολλούς αγώνες ταχύτητας με ορισμένους Ινδούς να τον αντιμετωπίζουν ακόμα και ως θεότητα.

Η κηδεία του ταύρου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από γηρατειά, ήταν μεγαλοπρεπής σε ένα κρατίδιο στο οποίο έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 14 θάνατοι και περισσότερα από 1.200 κρούσματα κορονοϊού.

«Αρχικά στην κηδεία βρίσκονταν περίπου 30-50 άνθρωποι αλλά στη συνέχεια το τελευταίο «αντίο» είπαν περίπου 200 άνθρωποι» δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι 200 αυτοί άνθρωποι «δεν συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο αλλά περπατούσαν προσευχόμενοι για να τιμήσουν τον ταύρο».

Σε πρώτη φάση η τοπική αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία για επτά από τους συμμετέχοντες στην κηδεία, για τους οποίους υποβλήθηκαν επώνυμες καταγγελίες για παραβίαση της καραντίνας και της απαγόρευσης των μαζικών συναθροίσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ