Βίκυ Καγιά: Η throwback φωτογραφία της παρουσιάστριας που καθήλωσε ακόμη και τον Δημήτρη Σκουλό

Βίκυ Καγιά: Η throwback φωτογραφία της παρουσιάστριας που καθήλωσε ακόμη και τον Δημήτρη Σκουλό

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιό του

Οι throwback φωτογραφίες των celebrities είναι ένα από τα «έθιμα» που βλέπουμε πολύ συχνά στο Instagram. Μπορεί το #tbt να είναι throwback Thursday, όμως πια δεν είναι μόνο Πέμπτη η μέρα που ανεβάζουν φωτογραφίες τέτοιου είδους. Η Βίκυ Καγιά για παράδειγμα είναι μία από τις celebrities που ανεβάζουν πολύ συχνά τέτοιες φωτογραφίες, οι οποίες πραγματικά μας αφήνουν άφωνες.

Δεν είμαστε όμως μόνο εμείς αυτοί που συγκλονιζόμαστε με τις παλιές φωτογραφίες, αλλά και άλλοι διάσημοι φίλοι αυτών που τις ανεβάζουν. Όπως συνέβη για παράδειγμα σε αυτή τη φωτογραφία της Βίκυς Καγιά. Η παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε μια παλιά της φωτογραφία στην οποία ποζάρει topless και συγκλόνισε ακόμη και τον φίλο της και φωτογράφο, Δημήτρη Σκουλό.

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε επακριβώς την ηλικία της σε αυτή τη φωτογραφία, όμως σίγουρα είναι φωτογραφία που έχει τραβηχτεί πάνω από πέντε χρόνια πριν. Ο φακός έχει απαθανατίσει την Βίκυ Καγιά τη στιγμή που είναι έτοιμη να ντυθεί και το σώμα της είναι πραγματικά απίστευτο. Η φωτογραφία της αυτή έχει συγκεντρώσει πάνω από 50 χιλιάδες likes, ενώ ο Σκουλός άφησε ένα σχόλιο που ίσως να μην περίμενες (ή μπορεί και όχι).

Ο φωτογράφος άφησε τρεις κατακόκκινες καρδιές στη φωτογραφία της παρουσιάστριας, με την Βίκυ Καγιά να απαντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ