Αγγλία – Ουαλία: Κατά 41% μεγαλύτερος από τον αρχικό απολογισμό ο αριθμός των θανάτων από την Covid-19

Αγγλία – Ουαλία: Κατά 41% μεγαλύτερος από τον αρχικό απολογισμό ο αριθμός των θανάτων από την Covid-19

Η βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως μέχρι τις 10 Απριλίου κατέγραψε 13.121 θανάτους, σε σύγκριση με τις 9.288 που είχαν ανακοινωθεί στον καθημερινό απολογισμό της κυβέρνησης γι' αυτούς που πέθαναν σε νοσοκομεία

Ο πραγματικός απολογισμός των θυμάτων που προξένησε η Covid-19 στην Αγγλία και την Ουαλία ήταν 41% μεγαλύτερος από τους αριθμούς που ανακοίνωνε καθημερινά η κυβέρνηση μέχρι τις 10 Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα και στα οποία περιλαμβάνονται οι θάνατοι στην κοινότητα.

Η βρετανική Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε πως μέχρι τις 10 Απριλίου κατέγραψε 13.121 θανάτους, σε σύγκριση με τις 9.288 που είχαν ανακοινωθεί στον καθημερινό απολογισμό της κυβέρνησης γι’ αυτούς που πέθαναν σε νοσοκομεία.

Η Covid-19, η νόσος του αναπνευστικού που προκαλείται από το νέο κορωνοϊό, αναφέρεται στο ένα τρίτο όλων των πιστοποιητικών θανάτου που εκδόθηκαν στην Αγγλία και την Ουαλία μέσα στην εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 19 Απριλίου.

Στο Λονδίνο η Covid-19 αναφέρεται σε περισσότερα από τα μισά πιστοποιητικά θανάτου που εκδόθηκαν την εβδομάδα αυτήν.

Τα τελευταία στοιχεία για τους θανάτους στα νοσοκομεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χθες, Δευτέρα, δείχνουν πως 16.509 άνθρωποι πέθαναν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ