Κρουζ, Μπαρδέμ, Αλμοδόβαρ και Σανθ δωρίζουν 152.000 μάσκες σε νοσοκομεία της Ισπανίας

Κρουζ, Μπαρδέμ, Αλμοδόβαρ και Σανθ δωρίζουν 152.000 μάσκες σε νοσοκομεία της Ισπανίας

Τέσσερις Ισπανοί καλλιτέχνες θα προσφέρουν 152.000 μάσκες σε νοσοκομεία της Μαδρίτης και της Καταλονίας.

Σε μία αξιέπαινη πράξη προχωρούν τέσσερις παγκοσμίου φήμης Ισπανοί καλλιτέχνες, οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν μία σπουδαία προσφορά στο εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας.

Συγκεκριμένα, η Πενέλοπε Κρουζ, ο σύζυγός της, Χαβιέ Μπαρδέμ, ο σκηνοθέτης και φίλος τους, Πέδρο Αλμοδόβαρ καθώς και ο μουσικός, Αλεχάντρο Σανθ, αποφάσισαν να δωρίσουν 152.000 μάσκες σε νοσοκομεία της Μαδρίτης και της Καταλονίας.

υγκεκριμένα, μία μεγάλη ποσότητα από μάσκες θα διατεθεί για το νοσοκομείο «Gregorio Marañón», το οποίο έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους ασθενείς κορονοϊού, ενώ δεκάδες χιλιάδες μάσκες θα δοθούν για νοσοκομεία της Καταλονίας, μέσω και της ΜΚΟ «Open Arms». Παράλληλα, υγειονομικός εξοπλισμός θα δοθεί επίσης σε γηροκομεία και σε κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων ανθρώπων.

Η ενημέρωση έγινε από τους εκπροσώπους των καλλιτεχνών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από έναν μήνα, η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ είχαν δωρίσει 100.000 γάντια και 20.000 μάσκες στο νοσοκομείο «La Paz» της Μαδρίτης.

Ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά και ευαισθητοποιημένος επί του θέματος εμφανίστηκε ο Αλεχάντρο Σανθ, ο οποίος είχε πει ότι «δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για να σώσουμε όλους αυτούς τους ηλικιωμένους ανθρώπους. Αυτό το θέμα με πονάει πολύ. Μια γενιά που αγωνίστηκε τόσο σκληρά για αυτήν την κοινωνία και πέθανε χωρίς αναπνευστήρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ