Ο Μπραντ Πιτ «ερμηνεύει» τις δηλώσεις του Τραμπ ως Άντονι Φάουτσι

Ο Μπραντ Πιτ «ερμηνεύει» τις δηλώσεις του Τραμπ ως Άντονι Φάουτσι

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίσθηκε στο «Saturday Night Live» (SNL) υποδυόμενος τον διάσημο λοιμωξιολόγο Άντονι Φάουτσι, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου

Το «Saturday Night Live» (SNL) αποτελεί το διαχρονικότερο και δημοφιλέστερο σατιρικό σόου της αμερικανικής τηλεόρασης. Είναι κάτι σαν θεσμός! Εκτός από το μόνιμο καστ, τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος συγχρωτίζονται κάθε Σάββατο βράδυ στο θρυλικό στούντιο της Νέας Υόρκης. Εκεί, που φιλοξενείται η τηλεοπτική εκπομπή εδώ και δεκαετίες. Οσκαρικοί ηθοποιοί, ποπ ινδάλματα και στάρλετς φοράνε περούκες, τσαλακώνονται και καυτηριάζουν αμείλικτα την πολιτική πραγματικότητα, διακωμωδούν πρόσωπα της επικαιρότητας, χρησιμοποιούν το στοιχείο της έκπληξης, του απρόοπτου, της υπερβολής και φυσικά τις βωμολοχίες που περισσεύουν.

Παρά την πανδημία, η εκπομπή συνεχίζει ακάθεκτη, με τους οικοδεσπότες και τα σκετς των πρωταγωνιστών να είναι βιντεοσκοπημένα από το σπίτι τους. Χθες, η εκπομπή, όπως ήταν φυσικό, εστιάστηκε στον κορονοϊό και στην ιδιαίτερα περίπλοκη σχέση μεταξύ του Αμερικάνου προέδρου και του επικεφαλής λοιμωξιολόγου της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου Άντονι Φαούτσι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Φαούτσι την Παρασκευή στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η δημοσιογράφος Άλισιν Καμερότα θύμισε στον φιλοξενούμενό της ότι «όπου να ναι πλησιάζει το Saturday Night Live», ρωτώντας τον αν έχει σκεφτεί ποιος μπορεί να τον υποδυθεί. «Ποιος ηθοποιός θα θέλατε να σας υποδυθεί; Έχω ακούσει κάποιες προτάσεις: Μπεν Στίλερ, Μπραντ Πιτ», του είπε η δημοσιογράφος. «Ω, εννοείται ο Μπραντ Πιτ», απάντησε γελώντας ο δρ. Άντονι Φάουτσι.

Η επιθυμία του εισακούστηκε, καθώς Ο Μπραντ Πιτ του έκανε λοιπόν το χατίρι και εμφανίστηκε από το σπίτι του ως δρ. Φάουτσι. Με την πρέπουσα κόμμωση -περούκα- απευθύνθηκε στον αμερικανικό λαό, επιχειρώντας να ερμηνεύσει/μεταφράσει δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ. Αφότου έπεφταν τα βίντεο, αυτός έδινε τις απαραίτητες εξηγήσεις, τρολάροντας αγρίως τον πρόεδρο. «Έχουμε τεστ για όλους», ανανοίνωνε ο Τραμπ στην κάμερα. Ο Φάουτσι/Πιτ εμφανιζόταν να εξηγεί: όταν ο πρόεδρος λέει για όλους, εννοεί σχεδόν για κανέναν. Αμέσως μετά το σκετς, ο ηθοποιός αφαίρεσε την περούκα και τα γυαλιά στην κάμερα, για να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνουν στην πρώτη γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ