Κορονοϊός -Νέα Υόρκη: Χάος στην πόλη με κηδεία ραβίνου – Πλήθος κόσμου στους δρόμους

Κορονοϊός -Νέα Υόρκη: Χάος στην πόλη με κηδεία ραβίνου – Πλήθος κόσμου στους δρόμους

Δεν έχουν προηγούμενο οι εικόνες από το πλήθος κόσμου αψήφησε τις οδηγίες για τήρηση αποστάσεων για να παραστεί σε μια κηδεία.

Τι κι αν στις ΗΠΑ επικρατεί χάος και έντονη ανησυχία για την πανδημία του κορονοϊού; Κάποιοι φαίνεται πως δεν λένε να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Το απόγευμα της Τρίτης 28/4, στη Νέα Υόρκη βρέθηκε πλήθος κόσμου καιαγνοώντας κάθε οδηγία για κοινωνική αποστασιοποίηση αποχαιρέτησε έναν ραβίνο, που πέθανε από τον Covid-19.

Εκατοντάδες ορθόδοξοι Εβραίοι συγκεντρώθηκαν στους δρόμους κοντά στη συμβολή της Rutledge Street με την Bedford Avenue για να τιμήσουν τον ραβίνο Chaim Mertz, όπως γράφει η New York Post, οι περισσότεροι φορώντας μάσκες αλλά χωρίς να τηρούν τις οδηγίες για τήρηση αποστάσεων.

Screen-Shot-2020-04-29-at-08.59.08.png

Αυτό έφερε και το ξέσπασμα του Δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντι Μπλάζιο, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Κάτι εντελώς απαράδεκτο συνέβη απόψε στο Williamsburg: Μια μεγάλη κηδεία με πλήθος κόσμου εν μέσω πανδημίας.

Όταν το πληροφορήθηκα, πήγα εκεί ο ίδιος για να σιγουρευτώ πως θα διαλυόταν ο κόσμος. Κι αυτό που είδα ΔΕΝ ΘΑ γίνει ανεκτό όσο δίνουμε τη μάχη με τον κορονοϊό».

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος έκανε γνωστό έδωσε στην Αστυνομία την εντολή να επιβάλει την κοινωνική αποστασιοποίηση με συστάσεις αλλά ακόμα και συλλήψεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ