Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή έπαυλη που απέκτησε ο Μπιλ Γκέιτς

Αυτή είναι η νέα εντυπωσιακή έπαυλη που απέκτησε ο Μπιλ Γκέιτς

Οι πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο Μπιλ Γκέιτς κατά της πανδημίας του κοροναίού είναι από τις πλέον σημαντικές σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού μέσω του ιδρύματος που ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του χρηματοδοτεί με τεράστια ποσά τις έρευνες για ανακάλυψη εμβολίου και θεραπείας της θανατηφόρας νόσου Covid-19

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας σκηνής εν μέσω της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η ανθρωπότητα.

Οι πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο Μπιλ Γκέιτς κατά της πανδημίας του κοροναϊού είναι από τις πλέον σημαντικές σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού μέσω του ιδρύματος που ίδρυσε μαζί με τη σύζυγό του χρηματοδοτεί με τεράστια ποσά τις έρευνες για ανακάλυψη εμβολίου και θεραπείας της θανατηφόρας νόσου Covid-19.

Την ίδια ώρα πάντως μια άλλη είδηση σχετικά με τον ιδρυτή της Microsoft απασχολεί τα ταμπλόιντ έντυπα. Πρόκειται για την τελευταία αγορά ακινήτου που πραγματοποίησε. Στις 27 Μαρτίου ο Γκέιτς αγόρασε μια βίλα στην παραλιακή πόλη Ντελ Μαρ λίγο έξω από το Σαν Ντιέγκο. της Καλιφόρνιας.

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 118 δισ. δολάρια, ξόδεψε 43 εκατομμύρια δολάρια για μια εντυπωσιακή έπαυλη που χτίστηκε το 1999 από τον αρχιτέκτονα Ken Rochetti ο οποίος ειδικεύεται στις πολυτελώς ονειρικές βίλες.

Η συγκεκριμένη παραθαλάσσια βίλα των 1.800 τετραγωνικών μέτρων ανήκε μέχρι πρότινος στη Madeleine Pickens, την χήρα του Τεξανού δισεκατομμυριούχου και μεγιστάνα των πετρελαίων T. Boone Pickens που πέθανε πέρυσι.

Με έξι υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, πολλά σαλόνια σπα , θέατρο, πισίνα, γήπεδο τένις, θερμοκήπιο , δύο ξενώνες και αχανή βεράντα με απρόσκοπτη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, δεν ήταν μια κατοικία που απευθυνόταν σε όποιον και όποιον.

Ένα σπίτι που έχει ενσωματωμένες από την κατασκευή του τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, λογικό ήταν να δελεάσει ένα μόνιμο εραστή των καινοτομιών και της υψηλής αισθητικής, όπως ο Γκέιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ