Η μόδα της… μάσκας – Τις παραγγέλνουν στο ίδιο «ντεσέν» με τα ρούχα τους

Η μόδα της… μάσκας – Τις παραγγέλνουν στο ίδιο «ντεσέν» με τα ρούχα τους

«Μας ζητούν να έχουν πάνω κάποια στρας, να είναι πιο επίσημες»

Πολλά φαίνεται πως αλλάζουν με την Covid-19 στη ζωή όλων, ωστόσο η αγάπη για τη μόδα παραμένει αναλλοίωτη, με αποτέλεσμα πολλές φορές η αναζήτηση μάσκας – απαραίτητο πλέον στοιχείο της καθημερινότητας- να συνοδεύεται από την επιθυμία να είναι ασορτί με τα ρούχα που φοράει κανείς.

Εταιρείες παραγωγής ρούχων στη Θεσσαλονίκη λαμβάνουν παραγγελίες από πελάτισσές τους για μάσκες στο ίδιο «ντεσέν» με τα φορέματα και τα κοστούμια που έχουν αγοράσει για να παραβρεθούν σε γάμους, βαπτίσεις και γενικότερα επίσημες εκδηλώσεις. «Όσο λειτουργούσε το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, πολλές πελάτισσες μας ζητούσαν κάποια ρούχα και ρωτούσαν ένα μπορούν να έχουν και ίδια μάσκα με το «ντεσέν» που έχει το φόρεμα και γενικότερα το ρούχο που επέλεξαν. Ξαφνιαστήκαμε αρχικά, αλλά μετά θεωρήσαμε ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα», εξηγεί στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η Αναστασία Αμπατζή, ιδιοκτήτρια εταιρείας παραγωγής και πώλησης ρούχων.

Από την ερχόμενη Δευτέρα τα καταστήματα που πουλάνε ρούχα και υποδήματα ανοίγουν και, όπως αναφέρει η κ. Αμπατζή, πολλές είναι εκείνες οι πελάτισσες που δεν θέλουν να φορέσουν απλές χειρουργικές μάσκες ή άσπρες υφασμάτινες με κάποιο επίσημο ένδυμα, «καθώς αισθάνονται πως πηγαίνουν στο νοσοκομείο»!

«Μας ζητούν να έχουν πάνω κάποια στρας, να είναι πιο επίσημες, δηλαδή μάσκες από δαντέλα, εμπριμέ και μάσκες διακοσμημένες με διάφορα υλικά. Έτσι και εμείς υλοποιήσαμε αυτή την ιδέα, διότι θεωρούμε ότι πρέπει και λίγο να διασκεδάσουμε αυτό που μας έχει συμβεί», σημειώνει η κ. Αμπατζή. «Είναι πρωτόγνωρα πράγματα για εμάς, αυτά που συμβαίνουν», λέει η επαγγελματίας, που δραστηριοποιείται στον τομέα των ενδυμάτων για περισσότερο από 30 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ