Χαμός στις παραλίες της Αττικής – Βγήκαν όλοι για μπάνιο [εικόνες]

Χαμός στις παραλίες της Αττικής – Βγήκαν όλοι για μπάνιο [εικόνες]

Μπορεί να είναι Μάιος ακόμα και να είμαστε εν μέσω πανδημίας, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν τους Αθηναίους στις παραλίες κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση του lockdown.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση του lockdown μόλις άρχισε και οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες της Αττικής εκμεταλλευόμενοι τον σχεδόν καλοκαιρινό καιρό.

Οι μη οργανωμένες παραλίες είναι ανοιχτές για τους πολίτες, οπότε οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου έβαλαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν το πρώτο μπάνιο για το φετινό καλοκαίρι.

Η παραλία της Λούτσας γέμισε λουόμενους, ενώ λίγοι ήταν αυτοί που έδωσαν σημασία στις αποστάσεις ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Δείτε φωτογραφίες:

     

Έρχεται καύσωνας!

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται θερμή εισβολή με τα θερμόμετρα να φτάνουν έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και τα νότια.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον μετεωρολόγο Γιώργο Καλλιάνο υπάρχουν προγνωστικά μοντέλα που δείχνουν ότι «έρχεται και δεύτερη πιο ισχυρή θερμή εισβολή στα τέλη της ίδιας εβδομάδας, με τον υδράργυρο το επόμενο Σαββατοκύριακο για παράδειγμα να προσεγγίζει και τους 39-40°C».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ