Σάλος με ανάρτηση του Μπράιαν Άνταμς για τον κορωνοϊό – Τον κατηγορούν για ρατσισμό

Σάλος με ανάρτηση του Μπράιαν Άνταμς για τον κορωνοϊό – Τον κατηγορούν για ρατσισμό

Οργή έχει προκαλέσει στα social media -και όχι μόνο- μια ανάρτηση του τραγουδιστή Μπράιαν Άνταμς, αναφορικά με την ακύρωση των συναυλιών του στο Λονδίνο

Οργή έχει προκαλέσει στα social media -και όχι μόνο- μια ανάρτηση του τραγουδιστή Μπράιαν Άνταμς, αναφορικά με την ακύρωση των συναυλιών του στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ο καναδός τραγουδιστής, με αφορμή τις συναυλίες του ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου σήμερα, εξαπέλυσε επίθεση κατά των Κινέζων κατηγορώντας τους για την εμφάνιση του κορωνοϊού.

Στους λογαριασμούς του στο instagram και το Twitter, ανέβασε μία ακουστική εκτέλεση του τραγουδιού «Cuts Like a Knife» με το παρακάτω σχόλιο:

«Απόψε υποτίθεται θα ήταν η αρχή μιας σειράς εμφανίσεων στο Royal Albert Hall, αλλά χάρη σε μερικούς που τρώνε νυχτερίδες, πωλητές σε αγορές ζώων, άπληστους μπάστ…δους που δημιούργησαν τον ιό, όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε αναμονή, χωρίς να ξεχνάμε τους χιλιάδες (ανθρώπους) που υπέφεραν ή πέθαναν από τον ιό. Το μήνυμά μου σε αυτούς, εκτός από «ευχαριστώ πολύ», είναι γίνετε βίγκαν».

Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση του προξένησε πλήθος αντιδράσεων στα social media με τους χρήστες να τον κατηγορούν για ρατσισμό.

Στο Twitter, αναρτήθηκαν σχόλια όπως, «Συμπεριφέρεσαι ως μαλ@@@ς»,  «Μόλις έχασα τον σεβασμό μου στο είδωλο του Καναδά» και «Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σα να είσαι ο μόνος που αντιμετωπίζεις πρόβλημα».

Μετά βέβαια την κατακραυγή, το εν λόγω μήνυμα κατέβηκε από το Twitter αλλά όχι από το Instagram.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ