Κοροναϊός : Πάρτι σε ξενοδοχείο καραντίνας – Τι καταγγέλλει Κύπριος φοιτητής

Κοροναϊός : Πάρτι σε ξενοδοχείο καραντίνας – Τι καταγγέλλει Κύπριος φοιτητής

Αίσθηση προκαλεί η καταγγελία φοιτητή, ότι σε ξενοδοχεία καραντίνας στην Κύπρο, διοργανώνονταν πάρτι σε εξωτερικούς χώρους ξενοδοχείων αλλά και στα δωμάτια άλλων φοιτητών.

Ερωτηματικά προκαλεί καταγγελία φοιτητή, ότι σε ξενοδοχεία καραντίνας, διοργανωνόταν πάρτι.

Ο φοιτητής ο οποίος έχει επαναπατρισθεί στην Κύπρο από το εξωτερικό, κατήγγειλε στο Sigmalive, ότι σε κάποια ξενοδοχεία δεν τηρούνταν οι κανόνες και οι οδηγίες της καραντίνας, με φοιτητές να συμμετέχουν σε πάρτι εντός των ξενοδοχείων που διέμεναν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι φοιτητές αυτοί ανέβασαν σχετικά βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο φοιτητής που έκανε την καταγγελία σημειώνει πάντως ότι μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών που επαναπατρίστηκε είχε πάρει στα σοβαρά την κατάσταση και τήρησε τους κανόνες της καραντίνας, αλλά μια μειοψηφία «καταστρέφει όλη την εικόνα που έχει η κυπριακή κοινωνία για τους φοιτητές του εξωτερικού».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου ανέφερε ότι «σε μεμονωμένες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα ανυπακοής. Διερευνούμε τα περιστατικά και νοείται ότι θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, εάν και εφόσον προκύψουν ευθύνες».

Σύμφωνα με το Υφυπουργείο, η φύλαξη των εξωτερικών χώρων των ξενοδοχείων που χρησιμοποιούνται για αυτοπεριορισμό γίνεται από εθνοφρουρούς, οι οποίοι παραχωρούνται από το ΓΕΕΦ. Οι εσωτερικοί χώροι επιτηρούνται από ιδιωτική εταιρεία παροχής ασφάλειας, στη βάση συμφωνίας με το Υφυπουργείο. Όπου κρίνεται απαραίτητο γίνεται επέμβαση της Αστυνομίας, με την οποία το Υφυπουργείο βρίσκεται σε επικοινωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ