Δες τι τρομακτικό είδαν να σέρνεται στη πόλη της Χαλκίδας

Δες τι τρομακτικό είδαν να σέρνεται στη πόλη της Χαλκίδας

Είναι από τις εικόνες που σπάνια θα δεις σε μία πόλη.

Σας έχουμε ρεπορτάζ με κάτι που προκάλεσε πανικό στο κέντρο στη Χαλκίδα. Αρκετοί το είδαν να κινείται στους δρόμους της πόλης. Μπορεί να είναι μικρό στο μέγεθος αλλά μόνο και μόνο που το βλέπεις να σέρνεται, σε κάνει να φοβηθείς.

Οι ειδικοί λένε πως αν συναντήσουμε έναν απρόσκλητο επισκέπτη, στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο, να μην πανικοβληθούμε.

Σίγουρα αυτή η εικόνα για τον άνθρωπο της πόλης, προκαλεί τρόμο αλλά αν δεν το πειράξεις είναι ακίνδυνο.

Πάντως από ότι μαθαίνουμε η παρουσία τους στη Χαλκίδα, δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο, μια και τους καλοκαιρινούς μήνες εμφανίζονται περίπου με συχνότητα ένα τον μήνα, ενώ τον χειμώνα είναι πιο σπάνια λόγω της χειμερίας νάρκης.

Το να βρεθεί τώρα στο κέντρο της Χαλκίδας, μπορεί να οφείλεται στις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή που επικρατούν τις τελευταίες μέρες.

Το γεγονός της εμφάνισης μέσα στην πόλη δεν πρέπει να φαίνεται περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η βασική τους τροφή είναι τα ποντίκια και τα έντομα, τα οποία συγκεντρώνονται στα σημεία αποθέσεως των σκουπιδιών.

Η παρουσία τους είναι απολύτως δικαιολογημένη, η δε προσφορά τους είναι σημαντική, καθώς εκτελούν με τον πλέον φυσικό τρόπο την εργασία της απεντόμωσης και της μυοκτονίας.

Ενα μικρό φίδάκι εμφανίστηκε έξω από τα δικαστήρια Χαλκίδας, και μάλιστα πολλοί Χαλκιδέοι ανέβασαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για φίδι μικρό. Σερνόταν στο πλακόστρωτο έξω από το δικαστικό μέγαρο είναι απορίας άξιο πώς βρέθηκε στο κέντρο της Χαλκίδας.

Είναι από τις εικόνες που σπάνια θα δεις σε μία πόλη όπως η Χαλκίδα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ