Τα ζώδια που θα έκαναν το ίδιο τατουάζ με τον σύντροφό τους

Τα ζώδια που θα έκαναν το ίδιο τατουάζ με τον σύντροφό τους

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι σταρ που έχουν ήδη επιβεβαιώσει την αστρολογία.

Τα couple’s tattoo μπορεί να είναι πολύ χαριτωμένα και να έχουν μεγάλη αξία για ένα ζευγάρι. Παρά το ωραία σχέδια που υπάρχουν εκεί έξω, δεν είναι για όλους. Από τη στιγμή που το τατουάζ κρατάει για πάντα (εκτός αν έχεις ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να επενδύσεις για την αφαίρεσή του) θα πρέπει να είσαι σίγουρη για την απόφασή σου. Ειδικά όταν θα μοιραστείς ένα σχέδιο με τον σύντροφό σου.

Ο συμβολισμός ενός matching tattoo μπορεί να είναι μεγάλη πίεση για έναν Αιγόκερω ή έναν Παρθένο. Υπάρχουν όμως και ζώδια που δεν φοβόνται να το τολμήσουν και σε κάποιες περιπτώσεις γοητεύονται περισσότερο από την ιδέα ότι συμβολίζει μια δέσμευση. Ποια είναι τα ζώδια αυτά;

Κριός

Η περιπέτεια είναι στο DNA του Κριού οπότε δεν θα κάνει πίσω στην ιδέα ενός τέτοιου τατουάζ. Ζει τη στιγμή και αν σκεφτεί ότι είναι ωραία ιδέα το σχέδιο τότε θα καθίσει πρώτος στην καρέκλα για να το “χτυπήσει”. Στις σχέσεις, έχει την τάση να ερωτεύται γρήγορα και πολύ και ειδικά αν προκύπτουν μετά από κυνήγι αφού αυτό το ζώδιο -με κυβερνήτη τον Άρη- αγαπά τις προκλήσεις. Επίσης, έχει την τάση να μην ανησυχεί τόσο πολύ για το μέλλον και με χαρά θα δώσει αξία στη σχέση κάνοντας ένα ίδιο τατουάζ.

Καρκίνος

Μοιάζει σκληρό καρύδι, στην αρχή. Προτιμά να το πηγαίνει αργά μέχρι να σιγουρευτεί ότι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνει αξίζει να κερδίσει την καρδιά του. Μόλις αυτό συμβεί, τα δίνει όλα στη σχέση. Η αφοσίωση και η αξιοπιστία έχουν μεγάλη σημασία για έναν Καρκίνο στις σχέσεις οπότε ένα παρόμοιο τατουάζ του φαίνεται δελεαστική ιδέα. Θέλει να ξέρει ότι η σχέση είναι σταθερή και η σύντροφός του θα είναι για πάντα. Το τατουάζ είναι η διαρκής υπενθύμιση για αυτό.

Ιχθύς

Είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο από όλα οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει διαλέξει ήδη το σχέδιο που θέλει να μοιραστεί με τον άνθρωπό του. Ο Ιχθύς, που είναι γενικά περιποιητικός σε μια σχέση, θα ακολουθούσε με μεγάλη χαρά την σύντροφό του σε αυτή την ιδέα. Επίσης, επειδή παρασύρεται από τα συναισθήματά τον άλλων θα έκανε τον ενθουσιασμό του ακόμα μεγαλύτερο. Μπορεί να μην πρότεινε πρώτος την ιδέα ή το σχέδιο που κρυφά επιθυμεί αλλά θα άρπαζε αμέσως την ευκαιρία αν το έριχνε στο τραπέζι το έρετον ήμισυ.

Κι ενώ αυτά τα ζώδια παρασύρονται εύκολα, δεν χρειάζεται να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου αν θέλεις αυτή τη δέσμευση. Αν το πάρεις απόφαση, θυμήσου ότι στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου έρχεται το 14ο Athens International Tattoo Convention στο Tae Κwon Do.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ