Τα ζώδια που λατρεύουμε να μισούμε

Τα ζώδια που λατρεύουμε να μισούμε

Κάποια ζώδια τα θαυμάζουμε, αλλά τα μισούμε και λιγάκι. Γι’ αυτά τα ζώδια έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα.

Σκορπιός

Από τη μία μεριά όλοι θέλουν να περάσουν μια βραδιά μαζί του κι από την άλλη όλοι τον μισούν. Μπορεί να είναι γνωστός για το πάθος του, αλλά είναι και ο λιγότερος προσιτός, κι αυτό εξοργίζει τον περίγυρό του. Μπορεί να υπάρχει η εντύπωση ότι ο Σκορπιός παίζει με τα συναισθήματα των άλλων, αυτό όμως, όπως είναι προφανές, δεν ισχύει για όλους.

Συνήθως ο Σκορπιός έχει θέματα εμπιστοσύνης. Επομένως, ενώ μπορεί να ενδιαφέρεται να γνωριστεί με κάποιον καλύτερα, κρατάει τις αποστάσεις του για να μην πληγωθεί. Για τον Σκορπιό, το να γνωριστεί με κάποιον καλύτερα είναι δύσκολο και την προσπάθειά του να το επιτύχει, υπάρχει η πιθανότητα να κλειστεί και πάλι στο καβούκι του. Κι αυτό μπερδεύει τους άλλους.

Αιγόκερως

Από πού να πρωτοξεκινήσουμε με τον Αιγόκερω; Το γεγονός ότι είναι εργασιομανής τον καθιστά αυτόματα και ένα αναίσθητο ρομπότ –τουλάχιστον στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Πάντα υπάρχει ένας λόγος να αντιπαθήσει κανείς τον Αιγόκερω, άσχετα με τις ευαισθησίες που κρύβει βαθιά μέσα του.

Ο Αιγόκερως μπορεί να περνά πολύ χρόνο δουλεύοντας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι αγαπούλας με τους ανθρώπους που είναι κοντά του. Ο περίγυρός του δεν έχει καλή γνώμη για τον ίδιο επειδή δεν μπαίνει στον κόπο να γίνει ευγενικός. Ο Αιγόκερως βγάζει προς τα έξω τη κρυόκωλη πλευρά του, ενώ κάπου μέσα του υπάρχει και η πιο «ατσούμπαλη» και αστεία του πλευρά.

Παρθένος

Όπως και τον Αιγόκερω, έτσι και τον Παρθένο, ο περίγυρός του τον κρίνει από την πρώτη εντύπωση. Θέλεις να αξιοποιεί στο έπακρο τον χρόνο του και την ενέργειά του και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο γίνεται αντιπαθής –δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να προσπαθήσει να κάνει τους άλλους να τον συμπαθήσουν.

Στην αρχή ο Παρθένος μπορεί να γίνει πολύ επικριτικός. Έπειτα, θέλει όλα να γίνονται όπως τα έχει φανταστεί και συνήθως αυτό σημαίνει ότι θέλει να γίνουν όλα by the book· είναι φυσικό επόμενο να τον αντιπαθεί ο κόσμος. Ωστόσο, για να τα λέμε όλα, κι ο Παρθένος μπορεί να γίνει πρόσχαρος και γλεντζές.

Δίδυμοι

Αν κάποιο ζώδιο έχει τη φήμη του υποκριτή, αυτός είναι ο Δίδυμος. Ενώ η προσωπικότητά του δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να εκφραστούν όπως γουστάρουν, πολλοί θεωρούν ότι ο Δίδυμος είναι επιφανειακός και ανεύθυνος.

Του Δίδυμου του αρέσει να μαθαίνει συνεχώς καινούρια πράγματα και να τα μοιράζεται με τον κόσμο, αλλά ο κόσμος το εκλαμβάνει διαφορετικά –πιστεύει ότι ο Δίδυμος θέλει απλά να κάνει επίδειξη γνώσεων και να συζητήσει μόνο γι’ αυτά που τον ενδιαφέρουν. Όταν όμως κάποιος τον γνωρίσει καλύτερα, καταλαβαίνει ότι αυτό το ζώδιο είναι απλά παθιασμένο με αυτά που κάνει και πάντα ενθουσιώδης όταν η συζήτηση οδηγηθεί σε αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ