Πέντε τρόποι για να κάνεις το… κρεβάτι πιο ενδιαφέρον

Πέντε τρόποι για να κάνεις το… κρεβάτι πιο ενδιαφέρον

Νιώθετε ότι φτάνετε σε πλατώ στο κρεβάτι; Τα πράγματα στο ζεύγος είναι κάπως… πεσμένα; Μην πάτε φαρμακείο για ενίσχυση, διαβάστε παρακάτω.

Το σεξ με το έτερον ήμισυ μπορεί να αποκτήσει νόημα και αέρα ανανέωσης. Δείτε μερικούς τρόπους για να αυξηθεί η θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα.

Ή και σε άλλα μέρη του σπιτιού.

Μικρές αλλαγές – «μεγάλα» αποτελέσματα

Κάντε σεξ σε διαφορετική στιγμή της ημέρας απ’ ό,τι συνηθίζετε, αλλάξτε τοποθεσία και… βάση (π.χ. σκάλες, κουζίνα, πλυντήριο) και βάλτε μαξιλάρι από κάτω σας (για τις γυναίκες προφανώς) για να πειραματιστείτε με νέες γωνίες σε παραδοσιακές στάσεις.

Όλες οι αισθήσεις μου

Οι πέντε αισθήσεις ενδείκνυνται για παιχνιδάκια κατά τη διάρκεια της επαφής. Δοκιμάστε να έχετε οπτική επαφή ενώ του/της κάνετε στοματικό, ή δοκιμάστε να κάνετε σεξ με τα φώτα ανοιχτά, με τα φώτα κλειστά (προσοχή στα κουτουλήματα) ή υπό το φως των κεριών – αρκεί να τα σβήσετε μετά. Διεγείρετε τα ώτα σας με μουσική που σας φτιάχνει ερωτικά, ή δοκιμάστε να πείτε βρωμιές ο ένας στον άλλον. Διεγείρετε και την οσμή σας με ένα σετ αρωματικά κεριά για να μπείτε στο κλίμα.

Απαγορεύεται η είσοδος

Βάλτε κανόνες… απαγόρευσης συγκεκριμένων στάσεων/μεθόδων που κάνετε συχνά και τείνουν να γίνουν βαρετοί. Όχι ιεραποστολικά, όχι δάχτυλα (σε θάλασσες και ακτές) λόγου χάρη για έναν μήνα. Αν θέλετε να το πάτε και ένα βήμα παραπάνω, μπορείτε να βάλετε απαγόρευση φιλιών για μια εβδομάδα, δεν έχει και τόσο σημασία ο όρος, αλλά το ερεθιστικό της απαγόρευσης.

Μωρέ, λες;

Πολλά ζευγάρια πέφτουν στη παγίδα του να προτείνουν ο ένας στον άλλον πράγματα τα οποία σίγουρα θα τους αρέσουν. Οι νέες και περίεργες εμπειρίες προκαλούν αμηχανία, επομένως η ασφάλεια καταλήγει σε ρουτίνα. Από την άλλη, αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις οπότε πείτε «γιατί όχι;» σε προτάσεις τύπου υποταγής, 69, στοματικό πρωκτού κ.α.. Το παρακάναμε; Δείτε πού θα τραβήξετε εσείς την κόκκινη γραμμή, και πράξτε αναλόγως. Ή anal-λόγως.

«Παρακαλώ, περάστε»

Ένας… αναπάντεχος επισκέπτης – από πραγματική οντότητα, μέχρι πλαστική – είναι πάντα καλοδεχούμενος και κατά πάσα πιθανότητα θα ανάψει τα αίματα. Ναι, καλά το καταλάβατε, ένας δονητής, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα κομπολογάκι πρωκτού ίσως (;), μπόλικο λιπαντικό, δέστρες, χειροπέδες, ένας τρίτος/η στην παρέα ή μια ανταλλαγή συντρόφων μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ πιο ενδιαφέρονται και να διαιωνίσει το καλό σεξ στο ζεύγος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ