Η «Φοίβη» από τα Φιλαράκια έχασε τη μητέρα της στις αρχές της πανδημίας: Ένιωθα σαν τέρας

Η «Φοίβη» από τα Φιλαράκια έχασε τη μητέρα της στις αρχές της πανδημίας: Ένιωθα σαν τέρας

Η Lisa Kudrow σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην κηδεία

Τη μητέρα της έχασε στα τέλη Φεβρουαρίου η Lisa Kudrow κι ενώ ο κορονοϊός εξαπλωνόταν σε όλο τον πλανήτη.

Η «Φοίβη» από τα Φιλαράκια μίλησε για πρώτη φορά για τον χαμό της μητέρας της, στο Hollywood Reporter εξηγώντας πόσο δύσκολες στιγμές πέρασε, ειδικά την ημέρα της κηδείας που λόγω του Covid-19 έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις. Αλλά ως μέτρο προστασίας τότε δεν ήταν ακόμα κατανοητό απ’ όλους, αφού η καραντίνα ήρθε μέρες αργότερα.

«Ήμουν εγώ εκείνη που ζήτησα από τον Ραβίνο να πει σε όλους ότι δεν θα αγκαλιαστούμε με κανέναν καθώς ήμασταν στα επείγοντα μαζί της. Ήταν η πιο σκληρή απόφαση γιατί ακόμα τίποτα από αυτά που ζούμε σήμερα δεν ίσχυε τότε και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν ήταν σε ισχύ», δήλωσε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν φρικαρισμένη και όλη μέρα σκεφτόμουν ότι κάποιος θα είχε κορονοϊό. Κάποιοι έδειξαν κατανόηση αλλά οι περισσότεροι με κοίταζαν σαν να ήμουν ένα τέρας όταν έκανα δυο βήματα πίσω, σήκωνα τα δυο μου χέρια και έλεγα “σας ευχαριστώ που ήρθατε”. Ήταν σκληρό».

«Τουλάχιστον εμείς κάναμε κηδεία κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν αμέτρητοι άνθρωποι για τους αγαπημένους τους που έχασαν μέσα στην πανδημία», συνέχισε η ηθοποιός.

Για να καταλήξει: «Όλοι προσπαθούσαν να με αγκαλιάσουν. Αλλά δεν θα άντεχα αν κάποιος κολλούσε από εμένα». Για να αποκαλύψει πως τόσο εκείνη όσο και κάποια άλλα μέλη της οικογένειάς της αρρώστησαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ