Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε καυτό μπικίνι και… «τρέλανε» κόσμο (photos)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Φόρεσε καυτό μπικίνι και… «τρέλανε» κόσμο (photos)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια γυναίκα που εντυπωσιάζει, ειδικά όταν φοράει τα μπικίνι της.

Το κορίτσι αυτό αποτελεί μια από τις πιο sexy παρουσίες με αναλογίες που καθηλώνουν και στο πέρασμά της μαγνητίζει τα βλέμματα ανδρών και γυναικών, αφού το κορμί της είναι για πολλά likes.

Η τηλεπερσόνα, λοιπόν, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της με γαλάζιο μπικίνι και καθισμένη στην αμμουδιά, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο σε καμία περίπτωση. Το σώμα της μας εντυπωσίασε και η sexy παρουσία της μας έκανε να «τρελαθούμε», ενώ το βλέμμα της ήταν κυριολεκτικά όλα τα λεφτά.

«Η ζωή είναι καλύτερη με μπικίνι», έγραψε στο post της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, κερδίζοντας χιλιάδες likes και σχόλια θαυμασμού. Άλλωστε, αυτό το κορμί είναι για θαυμασμό. Μάλιστα, το θετικό τους σχόλιο άφησαν και η Ιωάννα Μπέλλα, η Βίκυ Κάβουρα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks.

Επειδή, όμως, λένε ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν έχεις παρά να την δεις κι εσύ στις ακόλουθες φωτογραφίες και να πάρεις ιδέες τόσο για το φετινό σου μπικίνι, όσο και αν «κοκαλώσεις» με το ομολογουμένως καθηλωτικό της κορμί!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ