Η Νεά Σελήνη θα είναι η χειρότερη για αυτά τα τρία ζώδια

Η Νεά Σελήνη θα είναι η χειρότερη για αυτά τα τρία ζώδια

Πώς θα επηρεαστούν.

ΗΝέα Σελήνη, στις 22 Μαΐου, θα είναι στους Διδύμους και θα σε καλέσει να δεχτείς την εγκεφαλική πλευρά σου και να επικοινωνήσεις τις σκέψεις σου. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο που θα συμβεί στους Διδύμους. Άλλα τρία ουράνια σώματα -ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη- θα είναι στο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι μία πρόκληση για τα τρία ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς.

Καρκίνος: αναγνωρίζεις κάποια από τα πιο βαθιά σου συναισθήματα

Μπορεί να νιώσεις αποκομμένος από τον κόσμο και ότι είσαι μόνη σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Η διαίσθησή σου είναι σε εγρήγορση και είσαι σε βαθιά πνευματική φάση. Το να πιέζεις τον εαυτό σου να κοινωνικοποιηθεί ή να είναι εξωστρεφής απλά θα κάνει τα πράγματα δύσκολα. Αντ’ αυτού θα πρέπει να γνωρίσεις τα ενδόμυχες σκέψεις και συναισθήματά σου. Βάλε στην άκρη το “εγώ” σου και την επιθυμία σου να νικήσεις. Αναγνώρισε πόσο όμορφο είναι να είσαι ζωντανή και πόσο απέραντη και ανθεκτική είναι η ψυχή σου. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις όταν δεν χρειάζεσαι να πιέζεσαι. Κάποιες φορές το πιο παραγωγικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι απλά να υπάρχεις.

Σκορπιός: ξεκινάς μια διαδικασία έντονης μεταμόρφωσης

Για να γίνει η κάμπια πεταλούδα, θα πρέπει να μείνει στο κουκούλι και να περιμένει υπομονετικά στο σκοτάδι. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μοιάζει με τη στιγμή που μπαίνεις στο κουκούλι σου και ακόμα κι αν είναι δύσκολο να αφεθείς στο σκοτάδι, εμπιστεύσου το ότι η θυσία αυτή είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια ωραία ευκαιρία να σε κάνει να αφοσιωθείς στον εαυτό σου ή να αποδεσμευτείς από κάτι που δεν σε οδηγεί πουθενά. Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα. δείξε εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Η σκληρή σου δουλειά δεν θα πάει χαμένη.

Ιχθύς: μαθαίνεις πως να κατανοείς τις πραγματικές σου ανάγκες

Μοιάζει σαν καταρράκτης συναισθημάτων για σένα αυτή η Νέα Σελήνη. Η καρδιά σου σού αποκαλύπτεται και αν αρνείσαι να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου απλά θα το κάνεις πιο οδυνηρό για σένα. Ωστόσο, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και του δώσεις ότι χρειάζεσαι θα είναι λυτρωτικό. Άσε αυτή τη Νέα Σελήνη να σε ενημερώσει τι ανάγκες πρέπει να καλύψεις για να ικανοποιηθείς συναισθηματικά. Σου αξίζει να νιώθεις ασφαλής, άνετα και ότι σε νοιάζονται. Ποια είναι τα αιχμηρά σημεία που σε εμποδίζουν από το να νιώθεις χαλαρή; Πώς μπορείς να τα μαλακώσεις;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ