Η Νέα Σελήνη θα είναι διασκεδαστική για αυτά τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη θα είναι διασκεδαστική για αυτά τα ζώδια

Αν είσαι ένα από αυτά σίγουρα ανυπομονούσες να πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη.

Μία Νέα Σελήνη είναι εξίσου σημαντική με μία Πανσέληνο. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να την θαυμάσεις με τον ίδιο τρόπο στον ουρανό δεν σημαίνει ότι δεν έχει την ίδια έντονη επιρροή στη ζωή σου. Είδαμε τα ζώδια που θα δυσκολευτούν σε αυτή τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους αλλά υπάρχουν κι αυτά για τα οποία θα είναι διασκεδαστική.

Ο Δίδυμος είναι δημιουργικός, πολυμήχανος και ανοιχτόμυαλος. Ακόμα κι αν κάποια κατάσταση μοιάζει αδύνατη θα βρει τρόπο καθώς αυτό το ζώδιο είναι ικανό να βλέπει τα πράγματα από όλες τις πλευρές. Επίσης είναι το λιγότερο επικριτικό του ζωδιακού γιατί καταλαβαίνει ότι τίποτα δεν είναι μαύρο ή άσπρο αλλά υπάρχουν και τα γκρι.

Σε συνδυασμό με το ότι η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται με ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και οικονομικά. Ωστόσο, είναι μια ευκαιρία να τα αντιμετωπίσουμε και να μιλήσουμε για τα δύσκολα θέματα. Ο Δίδυμος δίνει αξία στην επικοινωνία οπότε αν έχεις κάτι να πεις, τώρα είναι η ευκαιρία. Ειδικά αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που θα περάσεις αυτή την ουράνια αλλαγή με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Δίδυμος: είναι μια ευκαιρία να πας τη ζωή σου στο επόμενο στάδιο

Είσαι στο χείλος μιας νέας αρχής στη ζωή σου. Είτε το αναγνωρίζεις είτε όχι, αυτή η Νέα Σελήνη ξεκαθαρίζει ότι δεν χρειάζεσαι πια έτσι ώστε να έχεις χώρο για καλύτερα πράγματα. Αν έχεις μία συγκεκριμένη πρόθεση, επικοινώνησέ τη τώρα καθώς θα σε κάνει να θυμάσαι ότι αυτές οι λέξεις θα σε πάνε μπροστά. Ωριμάζεις και εξελίσσεσαι οπότε μην φοβάσαι για το τι έρχεται μετά. Ακόμα κι αν σε τρομάζει η αλλαγή, είσαι πολύ καλά προετοιμασμένη για ό,τι και να έρθει.

Ζυγός: ξεκλειδώνεις πόρτες και διευρύνεις την οπτική σου

Αν βλέπεις τα πράγματα από περιορισμένη οπτική και κρίνεις τις καταστάσεις πριν να μάθεις όλη την ιστορία, αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι ριζοσπαστική για σένα. Θα συμβεί στον 9ο οίκο σου της εξέλιξης και της φιλοσοφίας και θα κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις τα πάντα με νέα ματιά. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι κρατάς το εαυτό σου πίσω με το να είσαι στενόμυαλος ενώ η Νέα Σελήνη σε ενθαρρύνει να αποδεχτείς όλες τις νέες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου. Άρπαξε την ευκαιρία. Κάτι που νόμιζες ότι δεν σου αρέσει μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι κάτι που το αγαπάς έντονα.

Υδροχόος: είσαι στο χείλος μιας δημιουργικής αφύπνισης

Ετοιμάσου να νιώσεις ότι αγγίζεις το απόθεμα της δημιουργικότητας, της καλλιτεχνίας και του ρομαντισμού. Αυτή η Νέα Σελήνη σε θέλει να έρθεις ξανά κοντά με ότι σου φέρνει αγνή και ανόθευτη χαρά. Αν θεωρείς ότι το να μεγαλώνεις σημαίνει ότι πρέπει να παρατήσεις το πάθος σου για είσαι σωστή ενήλικας, η Νέα Σελήνη έρχεται να σε ξυπνήσει. Αφήνοντας αυτή την όμορφη πλευρά του εαυτού σου δεν θα σου φέρει ποτέ γαλήνη. Κρατήσου από τα νιάτα και την παιδική αίσθηση για αναζήτηση. Όχι απλά θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αλλά θα αναπτύξει τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ