Συγκλονίζει ο πρίγκιπας William: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση για την τρομακτική του εμπειρία

Συγκλονίζει ο πρίγκιπας William: Η ανατριχιαστική εξομολόγηση για την τρομακτική του εμπειρία

Η Kate Middleton πάντα εκεί για να τον στηρίζει.

Η βασιλική οικογένεια έχει περάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Γεγονότα που έχουν έρθει στις ζωές των μελών της και έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Μπορούμε να το πιάσουμε από πολύ παλιά, ήδη από τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ που όταν σε πολύ μικρή κλήθηκε να αναλάβει τον θρόνο της Αγγλίας και όλες τις αρμοδιότητες που αυτός συνεπαγόταν. Δεν ήταν προετοιμασμένη για άνοδο στην εξουσία σε τόσο μικρή ηλικία, αλλά ο αιφνίδιος θάνατος του μπαμπά της δεν της άφησε πολλές επιλογές.

Στους τωρινούς royals έχουν συμβεί επίσης πολλά. Ο πρίγκιπας William κι ο πρίγκιπας Harry έπρεπε να δουν τους γονείς τους να χωρίζουν, τη μητέρα τους σε στενόχωρες στιγμές που επηρέαζαν την ψυχολογία της και, τελικά, το δυστύχημα που σόκαρε όλον τον πλανήτη και βρήκε την πριγκίπισσα Diana νεκρή στη Γαλλία στις 31 Αυγούστου του 1997.

Πολλοί, λοιπόν, θα φαντάζονταν ότι αυτό ήταν το μόνο τρομακτικό γεγονός στη βασιλική οικογένεια, τουλάχιστον για τη νέα γενιά και τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, καθώς ο ίδιος ο πρίγκιπας William έκανε μία ανατριχιαστική εξομολόγηση στο ντοκιμαντέρ Football, Prince William and our Mental Health σχετικά με ένα πολύ σημαντικό πράγμα στη ζωή του που τον σημάδεψε κι επανέφερε όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα.

«Το να κάνεις παιδιά είναι μία από τις μεγαλύτερες στιγμές που σου αλλάζουν τη ζωή. Πραγματικά είναι. Νομίζω ότι όταν έχεις περάσει από κάτι τόσο τραυματικό στη ζωή σου κι αυτό είναι το να μην είναι ο μπαμπάς σου τριγύρω, η μαμά σου να πεθαίνει όταν είσαι μικρός, τα συναισθήματα επιστρέφουν αστραπιαία»

«Εγώ και η Catherine, συγκεκριμένα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και περνάμε αυτές τις στιγμές μαζί και κατά κάποιον τρόπο εξελισσόμαστε και μαθαίνουμε μαζί»

«Μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με αυτό που λες για όταν έρχονται τα παιδιά, είναι μία από τις πιο απίστευτες στιγμές της ζωής, αλλά επίσης μία από τις πιο τρομακτικές»

Δες στην παρακάτω gallery ένα φωτογραφικό άλμπουμ με υπέροχες φωτογραφίες με την οικογένειά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ