Ποιος συνθέτης δεν θα έδινε τραγούδι του στην Πάολα και γιατί

Ποιος συνθέτης δεν θα έδινε τραγούδι του στην Πάολα και γιατί

«Δεν θεωρώ ότι είναι στην ίδια κλίμακα με αυτό που κάνω εγώ. Την εκτιμώ σαν τραγούδιστρια, σαν φωνή, σαν εργαλείο», λέει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

Για πολλούς και πολλά μίλησε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Ο συνθέτης και τραγουδιστής αναφέρθηκε στο νέο project «Ελλάδα 2021» στο οποίο είναι επικεφαλής, αποκάλυψε αν θα έδινε τραγούδι του στην Πάολα και επιβεβαίωσε πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα μίλησε και για τη συνεργασία του με την Έλενα Χριστοπούλου. «Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν πάρα πολύ καλή στο ρόλο της στο βιντεοκλίπ. Μου είπε ότι ήταν το πρώτο της και τελευταίο βιντεοκλίπ», σχολίασε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος θα είναι επικεφαλής των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δράσεων για το «Ελλάδα 2021» ρωτήθηκε για τη Eurovision:

«Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision είναι πια ξεπερασμένος εντελώς. Το έκανα μια φορά μετά από πολλά χρόνια που μου το ζητούσαν, το 2011. Είπα αν θέλετε να κάνουμε κάτι θα είναι ζεϊμπέκικο και μου είπαν “κάνε ό,τι θέλεις”, το κομμάτι είχε πάει εξαιρετικά».

Γιατί δεν θα έδινα τραγούδι του στη Πάολα

«Στην Πάολα δεν νομίζω να έδινα τραγούδι αυτή τη στιγμή γιατί αυτό που κάνει, δεν θεωρώ ότι είναι στην ίδια κλίμακα με αυτό που κάνω εγώ. Την εκτιμώ σαν τραγούδιστρια, σαν φωνή, σαν εργαλείο. Αλλά νομίζω ότι ρεπερτοριακά δεν θα μπορούσαμε να συναντηθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και συνθέτης.

Η σχέση του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ο ίδιος παραδέχτηκε ακόμα πως τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την Ελεονώρα Ζουγανέλη το διάστημα που γράφονταν ίσχυαν, αλλά όχι πια!

«Ετοιμάζουμε έναν καινούριο δίσκο με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Την περίοδο που είχαν γραφτεί τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με την Ελεονώρα Ζουγανέλη ίσχυαν, τώρα όχι. Δεν μιλάω για την ιδιωτική ζωή που έχει να κάνει με ένα άλλο πρόσωπο που δεν είναι εδώ για να μιλήσει και αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα στην συνέντευξή του στο Πρω1νό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ