Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί ζάλη

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί ζάλη

Μίλησε μας λίγο γι’ αυτό το κορμί Αθηνά

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα (και λίγο παραπάνω) του Μαΐου και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Οι εξορμήσεις στις παραλίες έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται και όλοι ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα πάμε έστω και για λίγες ημέρες σε κάποιο νησί να χαρούμε την θάλασσα και τον ήλιο. Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αυτό δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα, είναι όμως κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε παρακάτω, αν θέλουμε να είμαστε (ψυχικά τουλάχιστον) καλά.

Η Αθηνά Οικονομάκου που κι εκείνη έχει αρχίσει να επιστρέφει στην κανονικότητά της, οκ τη μερική κανονικότητα έκανε την πρώτη της εξόρμηση εκτός Αθήνας και επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο τους γονείς της στο Γύθειο. Μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο, και τον γιο τους Μάξιμο, έφυγαν από την πρωτεύουσα μετά από τρεις μήνες καραντίνας κι έκαναν το πρώτο τους ταξίδι εντός χώρας φυσικά. Μέσα από τα Instagram stories της Αθηνάς, είδαμε πως πέρασε φανταστικά, τόσο εκείνη όσο και ο μικρός Μάξιμος.

Μας σύστησε μάλιστα και την γιαγιά της τη Μαρίκα, η οποία είναι πραγματικά γλυκύτατη, ήρθαμε όμως και αντιμέτωπες με το «κορμί της καραντίνας».Η Αθηνά Οικονομάκου σε όλη τη διάρκεια –αλλά και τώρα- της καραντίνας γυμναζόταν με σκοπό να πετύχει τους τέλειους κοιλιακούς όπως είχε γράψει αστειευόμενη. Και να σου πούμε κάτι;

Τους πέτυχε! Γιατί την είδαμε και μαγιό για πρώτη φορά μέσα στο φετινό περίπου καλοκαίρι και πάθαμε πλάκα. Έχει φτιάξει υπέροχο κορμί –όχι πως δεν είχε- και οι πόζες της με μαγιό ήταν απλά μοναδικές. Δεν μπορεί να μην είδες τις φωτογραφίες της στο Instagram account της.

Μάλλον θα πάρουμε το παρατσούκλι «the body» από την Elle Macpherson και θα το δώσουμε ευθύς αμέσως στην Αθηνά. Η ηθοποιός είναι το δικό μας «the body» και δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ