Σκόπελος: Ζητούν από τον σύζυγο της γυναίκας που σκοτώθηκε από κεραυνό να πληρώσει τη νεκροψία

Σκόπελος: Ζητούν από τον σύζυγο της γυναίκας που σκοτώθηκε από κεραυνό να πληρώσει τη νεκροψία

Ολόκληρο το νησί της Σκοπέλου έχει συγκλονιστεί από την ασύλληπτη τραγωδία με το θάνατο μίας 52χρονης γυναίκας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν στη διάρκεια της χθεσινής κακοκαιρίας χτυπήθηκε από κεραυνό.

Η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος είδε τη γυναίκα του να «σβήνει» μπροστά στα μάτια του.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές, αδυνατώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο άτυχος σύζυγος ενημέρωσε και την εισαγγελία Βόλου.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε στον ΑΝΤ1 και ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Νίκος Βαφίνης. «Γύρω στις 10:00 χθες το πρωί ξέσπασε ένα μπουρίνι, το οποίο βρήκε το ζευγάρι στον κήπο, μπροστά από το σπίτι, κάνοντας αγροτικές εργασίες. Έπεφταν οι βροντές και οι άνθρωποι ξεκίνησαν να μπουν μέσα», τόνισε. Όπως περιέγραψε ο Νίκος Βαφίνης, προχωρούσε μπροστά ο σύζυγος και ακολουθούσε η άτυχη γυναίκα. «Ξαφνικά έπεσε ένας ισχυρός κεραυνός, γύρισε ο άνδρας και βλέπει τη γυναίκα χτυπημένη κάτω», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σκοπέλου, η 52χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο Υγείας, ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη χάσει τη μάχη με τη ζωή ακαριαία.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Ζητούν από τον σύζυγο να πληρώσει τη νεκροψία

Σύμφωνα, με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Mega και η δημοσιογράφος Ιοκάστη Αλειφεροπούλου, ζητούν από τον σύζυγο της γυναίκας που σκοτώθηκε να καλύψει οικονομικά τη νεκροψία.

Ο σύζυγος καλείται να καλύψει το ποσό, το οποίο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδέχεται να φτάσει τις 4.000 ευρώ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σύζυγό του.

Αυτό γιατί δεν υπάρχει ιατροδικαστής στο νησί, με τον πιο κοντινό να τοποθετείται στη Λάρισα, όπου η γυναίκα θα πρέπει να μεταφερθεί, να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή και στη συνέχει να επιστρέψει πίσω στην Σκόπελο για να ταφεί.

Το Meteo κατέγραψε τον φονικό κεραυνό

Το σύστημα ανίχνευσης κεραυνών «ZEUS» του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr κατέγραψε το κεραυνικό πλήγμα, το οποίο χθες το πρωί χτύπησε την 52χρονη γυναίκα στον Πευκιά Σκοπέλου.

Περίπου 50 κεραυνοί είχαν ανιχνευθεί στην ευρύτερη περιοχή από το «ZEUS» μέχρι τις 11:00 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ