Χαρδαλιάς: Με τον Σωτήρη Τσιόδρα θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία πίσω από τις κάμερες

Χαρδαλιάς: Με τον Σωτήρη Τσιόδρα θα συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία πίσω από τις κάμερες

«Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή» έγραψε στο Facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Μετά το συγκινητικό «αντίο» από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, που με ψυχραιμία και σοβαρότητα «έμπαινε» καθημερινά σε εκατομμύρια σπίτια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας προχώρησε σε έναν δικό του αποχαιρετισμό.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο κοπιώδες έργο των τελευταίων μηνών της υγειονομικής κρίσης, αφήνοντας με το μήνημά του γεύση ελπίδας αλλά και συνεχούς επαγρύπνησης.

«Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα», έγραψε, μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.

Αναφερόμενος στη συνεργία του με τον κ. Τσιόδρα, σημείωσε τα εξής: «Με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας».

«Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή», έγραψε ακόμη ο κ. Χαρδαλιάς.

xardalias-anarthsh

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ