Αντέχεις να δεις τη Βίκυ Καγιά με μαγιό σε φωτό πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια;

Αντέχεις να δεις τη Βίκυ Καγιά με μαγιό σε φωτό πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια;

Πάθαμε πλάκα με το κορμί της

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα μοντέλα της ελληνικής showbiz, με καριέρα αρκετών χρόνων και μεγάλη εμπειρία στην πλάτη της. Ξεκίνησε το modelling στα 14 και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που βλέπουμε τώρα από εκείνο το διάστημα που πρωτοξεκίνησε, δεν απορούμε καθόλου γιατί την θεωρούσαν μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες της Ελλάδας. Το κορμί της τρομερό, οι αναλογίες της φανταστικές κι ένα βλέμμα που πραγματικά σε μαγνητίζει από όποια πλευρά και αν δεις τη φωτογραφία της.

Σήμερα στα 41 της εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της ελληνικής βιομηχανίας modelling, ενώ εκτός από επιχειρηματίας, είναι και μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες. Έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην παρουσίαση εκπομπών, ενώ μας έχει αφήσει και παρακαταθήκη άπειρες ατάκες και εκφράσεις οι οποίες πραγματικά είναι μία και μία. Στο Greece’s Next Top Model είναι από τις αγαπημένες μας, και θα σου εκμυστηρευτούμε κάτι. Όταν δεν είμαστε καλά ψυχολογικά κοιτάζουμε βίντεο από τα πιο παλιά επεισόδια γιατί ξέρουμε πως θα μας φτιάξει τη διάθεση με το ύφος της και τις ατάκες που λέει κάθε τόσο.

Στο διάστημα της καραντίνας υπήρξαν αρκετές φορές που η Βίκυ Καγιά έκανε τα δικά της throwback σε στιγμές της καριέρας της, και άλλες τόσες που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό κοιτάζοντας τις φωτογραφίες αυτές. Λήψεις και στιγμιότυπα που μετρούν πάνω από 15 χρόνια είδαμε και χθες το βράδυ στο Instagram account της και κάπως τρελαθήκαμε με τις φωτογραφίες.

Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε επακριβώς την ηλικίας της στις φωτογραφίες αυτές αλλά με ένα γρήγορο υπολογισμό και όπως τη βλέπουμε θεωρούμε πως δεν είναι πάνω από 25 ετών (και πολύ λέμε). Η Βίκυ Καγιά ανέβασε δυο φωτογραφίες της με την λεζάντα «baby me» και ό,τι και να πούμε για το κορμί της θα είναι πραγματικά ελάχιστο.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ