Νομικού – Καινούργιου: Πόζαραν μαζί το 2006 αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με σήμερα

Νομικού – Καινούργιου: Πόζαραν μαζί το 2006 αλλά δεν έχουμε καμία σχέση με σήμερα

Παρουσιάστριες στο τότε πρωινό του Mega!

Είναι νέες, όμορφες, πετυχημένες και ξανθιές! Η μία έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από την αγαπημένη της τηλεόραση μιας και προτίμησε να αφιερωθεί στην οικογένειά της ενώ η άλλη βρίσκεται στο τιμόνι πολύ πετυχημένης καθημερινής εκπομπής, ενώ δηλώνει και τρελά ερωτευμένη!

Αναφερόμαστε στις Δούκισσα Νομικού και Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες εκτός από το εντυπωσιακό τους παρουσιαστικό έχουν και κάτι άλλο κοινό. Δοκίμασαν για πρώτη φορά τις ικανότητές τους στην παρουσίαση, στην ίδια εκπομπή και πιο συγκεκριμένα στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» του Mega!

Αν θυμάσαι, το μακρινό 2006, μία πολύ όμορφη πεντάδα μας κρατούσε καθημερινά παρέα, η οποία εκτός από τα δύο κορίτσια, περιελάμβανε τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Νίκο Παπαδάκη και Μαρία Αραμπατζή. Μάλιστα, οι 5 παρουσιαστές, διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις, μιας και συχνά πυκνά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτιζε σε βραδινές εξόδους.

Ιδιαίτερο δέσιμο ωστόσο φαίνεται ότι είχαν η Δούκισσα και η Κατερίνα, τις οποίες βλέπαμε πολύ συχνά σε εξόδους, εκείνη την εποχή, που η κρίση δεν μας είχε ακόμη χτυπήσει την πόρτα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και σου τις δείχνουμε. Ελάχιστα πάντως έχουν αλλάξει, και σίγουρα αυτό δεν είναι οι δύο όμορφες κυρίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ