Τα τρία ζώδια που ταιριάζουν στον πρίγκιπα Harry και δεν θα αρέσουν στη Meghan Markle

Τα τρία ζώδια που ταιριάζουν στον πρίγκιπα Harry και δεν θα αρέσουν στη Meghan Markle

Ο πρίγκιπας είναι Παρθένος.

Μέσα σε όλο αυτό το οικογενειακό δράμα, τις ριζικές αλλαγές αλλά και το στενό μαρκάρισμα των media φαίνεται πως η σχέση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δυνάμωσε. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα ζευγάρι πρότυπο όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο. Μας κάνει, λοιπόν, εντύπωση που διαβάζουμε στο Elite Daily ότι αστρολογικά δεν είναι το ιδανικό ταίριασμα.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Suits είναι Λέων ενώ ο πρίγκιπας Harry Παρθένος. Παρόλο που και τα δύο ζώδια έχουν ως χαρακτηριστικό τη λογική, μαζί δεν έχουν συναισθηματικό βάθος. Σύμφωνα με την αστρολογία, τα ζώδια που ταιριάζουν στον πρίγκιπα είναι ο Ιχθύς, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως. Sorry, Meghan, αλλά οι περισσότεροι Παρθένοι δεν αντέχουν τους δεικτικούς Λέοντες.

Ο δούκας του Σάσεξ γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι είναι άνθρωπος που εργάζεται σκληρά και είναι αξιόπιστος. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Εκείνοι που έχουν γεννηθεί ανάμεσα στις 23 Αυγούστου και τις 22 Σεπτεμβρίου έχουν την τάση να είναι λίγο… αυταρχικοί αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή απολαμβάνουν να τους ανθρώπους που αγαπούν.

Πρακτικοί, προνοητικοί και ακριβείς οι Παρθένοι είναι γεννημένοι για να δίνουν και ο πρίγκιπας Harry έχει αποδείξει ότι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος.

Αν ανήκεις σε ένα από τα συμβατά ζώδια και έχεις ήδη αρχίσει να κάνεις όνειρα να πας να τον βρεις στο Λος Άντζελες να σου πούμε ότι η αστρολογία δεν ορίζει την επιτυχία της σχέσης σε βάθος χρόνου. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μας έχουν αποδείξει ότι αψηφούν τις προσδοκίες και αν κάποιος μπορεί να ξεπεράσει το αστρολογικό ταίριασμα τότε είναι σίγουρα αυτοί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ