Romee Strijd: Το αγγελάκι της Victoria Secret ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Romee Strijd: Το αγγελάκι της Victoria Secret ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Τα κατάφερε μετά από μάχη με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Victoria Secret, η Romee Strijd και ο σύζυγός της, Laurens van Leeuwen. Η καλλονή με καταγωγή από την Ολλανδία, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι είναι έγκυος, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον αγαπημένο της, ενώ μέσα από το μήνυμά της στη λεζάντα, η Romee Strijd αποκάλυψε ότι το όνειρό της επιτέλους θα πραγματοποιηθεί, έπειτα όμως από μια μεγάλη μάχη που έδωσε με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS).

«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ. 2 χρόνια πριν διαγνώσθηκα με το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS). Ήμουν συντετριμμένη γιατί το να είμαι μαμά και να ξεκινήσω μια οικογένεια με τον Laurens van Leeuwen είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου .. Ήμουν τόσο φοβισμένη ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρω, γιατί μου είπαν ότι ήταν πιο δύσκολο να κάνεις μωρά με φυσιολογικό τρόπο. Άρχισα να έρευνες για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS) και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το δικό μου δεν ήταν το τυπικό PCOS. Το δικό μου ήταν επειδή το σώμα μου ήταν σε κατάσταση μάχης ή flight mode, που σημαίνει ότι το σώμα μου ήταν υπό συνεχή πίεση. Δεν ένιωσα ποτέ ψυχικό στρες, οπότε ήταν δύσκολο να το καταλάβω αυτό, αλλά η ζωή μου συνίστατο στο να ταξιδεύω όλη την ώρα (χωρίς βιορυθμό), να κάνω γυμναστική κάθε μέρα, να ακολουθώ μια super clean διατροφή με περιορισμούς στα τρόφιμα.  Νομίζω ότι πίεσα το σώμα μου πολύ και ειλικρινά κάθε σώμα είναι τόσο διαφορετικό, αλλά νομίζω ότι το βάρος μου δεν ήταν καλό για να λειτουργεί σωστά το σώμα μου και δεν μπορούσα να χειριστώ το συνεχές ταξίδι. Αυτό ήταν το σημείο όπου άρχισα να ερευνώ τους φυσικούς τρόπους θεραπείας του PCOS και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να κάνω προπόνηση με λιγότερη ένταση, να μην περιορίζω τα τρόφιμα, να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου και να κάνω διαλείμματα όταν χρειάζεται. Δοκίμασα επίσης μερικά φυσικά συμπληρώματα, βελονισμό και πήραμε ένα σπίτι και στην Ολλανδία, έτσι ώστε να μπορούσαμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια (άλλωστε είμαι πολύ της οικογένειας). Είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που επανήλθε η περίοδός μου τον περασμένο Νοέμβριο ΚΑΙ ότι σύντομα στην οικογένειά μας θα είμαστε τρεις & στις γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν, πιστέψτε στον εαυτό σας, να είστε καλές για τον εαυτό σας και το σώμα σας και μην αφήσετε αυτές τις σκέψεις να σας επηρεάσουν τόσο πολύ», έγραψε η Romee Strijd.

Η 24χρονη, το 2014 ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret, κάτι που εκτίναξε την καριέρα της στα ύψη και την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο. Έκτός από τη Victoria’s Secret έχει συνεργαστεί και με τους οίκους Prada, Jil Sander, DKNY, Celine, Marchesa, Balmain και έχει ποζάρει για τα editorials μόδας πολλών γνωστών περιοδικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ