Πρίγκιπας William: Η συγκινητική κλήση πίσω στο Λονδίνο που πρέπει να ακούσεις (video)

Πρίγκιπας William: Η συγκινητική κλήση πίσω στο Λονδίνο που πρέπει να ακούσεις (video)

Τι είχε να πει;

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πια αρκετό καιρό στην Αμερική μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα για να ακολουθήσουν έναν πιο ήρεμο και ανεξάρτητο τρόπο ζωής για την οικογένειά τους. Ήδη από τις πρώτες μέρες που ο φωτογραφικός φακός τους «συνέλαβε» εκεί, δεν μπορούσαν να κρύψουν το χαμόγελό τους και φάνηκε εξαρχής ότι αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει για να αναπτερωθεί η ψυχολογία τους.

Αυτό, βέβαια, ποτέ δε σήμαινε ότι θα άφηναν πίσω τις φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες. Η ηθοποιός, άλλωστε, πολύ πριν γίνει μέλος των royals είχε ενεργή δραστηριότητα στο κομμάτι του ακτιβισμού, οπότε η επιστροφή της στο Los Angeles θα μπορούσε να σημαίνει μόνο τη συνέχιση της δράσης της.

Ο πρίγκιπας Harry, από την άλλη, έχει μεγαλώσει με αυτόν τον τρόπο. Με το να κάνει πράγματα για τους άλλους, να βοηθάει, να έχει υπό την ευθύνη του δικές του φιλανθρωπικές ομάδες. Ο ίδιος θα μπορούσαμε να πούμε ότι από μικρός έγερνε περισσότερο προς τη μητέρα του, Diana, και τη φιλοσοφία που είχε γενικά στη ζωή της.

Αυτήν τη φορά, ο εγγονός της Ελισάβετ αποφάσισε να κάνει μία κλήση πίσω στο Λονδίνο και τα όσα είπε σε αυτήν ήταν πολύ συγκινητικά.

Το συγκεκριμένο video-call έγινε για να εκφράσει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του στους νέους ανθρώπους που βοηθούν εθελοντικά την κοινότητά τους λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να το δεις.

«Το να βοηθάς ανθρώπους σε κάνει να νιώθεις καλύτερα»

«Κάνετε απίστευτη δουλειά και σας ευχαριστώ πολύ που είστε ο εαυτός σας και που είστε τόσο καλοί και συμπονετικοί και φροντιστικοί στους άλλους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ