Το maxi φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου θα σε κάνει αέρινη και sexy χωρίς καμία προσπάθεια

Το maxi φόρεμα της Σίσσυς Χρηστίδου θα σε κάνει αέρινη και sexy χωρίς καμία προσπάθεια

Μία υπέροχη επιλογή για να είσαι στιλάτη χωρίς κόπο.

Κάθε εβδομάδα, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η καλύτερη παρέα που έχουμε τα πρωινά των σαββατοκύριακων. Στο Έλα Χαμογέλα έχει δημιουργήσει μία υπέροχη ομάδα γεμάτη αισιοδοξία, θετική ενέργεια κι όλη τη διασκέδαση που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε. Η χρόνια εμπειρία της στον χώρο της τηλεόρασης, άλλωστε, την έχει εξοπλίσει πολύ καλά με όλα τα εφόδια για αυτόν τον σκοπό.

Δεν είναι, όμως, μόνο για το καθαρά παρουσιαστικό κομμάτι που σχολιάζουμε στη Σίσσυ. Είναι και το γεγονός ότι πρόκειται για μία πολύ ωραία γυναίκα, από αυτές που ό,τι και να βάλουν μπορούν να το αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αυτό ακριβώς κάνει με κάθε της εμφάνιση στην εκπομπή, δίνοντάς μας έναν ακόμα λόγο να είμαστε συντονισμένες στους δέκτες μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σίσσυ επέλεξε ένα υπέροχο mini φόρεμα για κάθε απογευματινή σου βόλτα. Σήμερα, είπε να κινηθεί πάλι σε ανάλογα πλαίσια και φόρεσε ένα maxi σχέδιο σε off the shoulder γραμμή με σκισίματα στο πλάι κι ένα print που κολάκευε ιδανικά τους τόνους της επιδερμίδας και των μαλλιών της.

Το εν λόγω κομμάτι συνδυάζει άψογα τον αέρινο χαρακτήρα που θες να σε συνοδεύει το καλοκαίρι με τα επιμελώς ατημέλητα sexy vibes που σου δίνουν τα συγκεκριμένα κοψίματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ