GNTM 3: Το reality μοντέλων ξεκινά και αυτή είναι ακόμη μια παίκτρια που θα δούμε φέτος

GNTM 3: Το reality μοντέλων ξεκινά και αυτή είναι ακόμη μια παίκτρια που θα δούμε φέτος

Σου έχουμε πει πόσο ανυπομονούμε;

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες κυκλοφόρησε το trailer του Greece’s Next Top Model 3 και η έκπληξή μας ήταν μεγάλη. Πρώτον γιατί αρχίζει ξανά το reality που έχουμε αγαπήσει όσο κανένα άλλο, και γιατί αυτή τη φορά θα υπάρχουν και κορίτσια και αγόρια. Διπλό το ενδιαφέρον λοιπόν, τόσο για την πορεία του reality, όσο και για τις οντισιόν που περιμένουμε να δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Η διαδικασία της επιλογής είναι από τις αγαπημένες μας στιγμές, αφού υπάρχουν και αρκετές αστείες περιπτώσεις, όπως έχουμε δει ξανά και ξανά.

Και αφού ήδη μάθαμε για την Σάρα Τσέχου που είδαμε και στο περσινό GNTM, αλλά και τις φήμες για τον πρώην σύζυγο της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρη Ταταράκη, έχουμε το όνομα ακόμη μιας παίκτριας, η οποία έχει δηλώσει συμμετοχή και ελπίζει να πάρει μια θέση μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Θεωρούμε πως και φέτος η διαδικασία θα είναι όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές και στο Bootcamp θα κριθεί το ποιοι έχουν τα κατάλληλα προσόντα για να γίνουν το επόμενο top model της Ελλάδας. Το όνομα της έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μαζί με αυτό της Σάρας.

Και μπορεί η Σάρα να στάθηκε αρκετά άτυχη πέρυσι με τον τραυματισμό της, φέτος ελπίζει να τα πάει καλύτερα και μπει μέσα στο σπίτι. Η δεύτερη κοπέλα όπως ακούσαμε να λένε είναι η Αλεξία και από το λόγο που την είδαμε δείχνει πως είναι ένα πολύ όμορφο και συνεσταλμένο ταυτόχρονα κορίτσι. Δεν έχουμε βρει ακόμη το Instagram account της για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, είναι όμως πραγματικά όμορφο κορίτσι. Θα περάσει άραγε στο Bootcamp και από εκεί στο σπίτι του Greece’s Next Top Model;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ